skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | José James feat. Laura Mvula & Kris Bowers – Nobody Knows My Name

Απολαύστε τη νέα συνεργασία του José James με την Laura Mvula και τον Kris Bowers στο τραγούδι “Nobody Knows My Name”!

Τίτλος τραγουδιού“Nobody Knows My Name”

Καλλιτέχνης: José James feat. Laura Mvula & Kris Bowers

Μουσική / Στίχοι: José James, Kris Bowers

Εταιρεία: Rainbow Blonde Records

Από το LP: “No Beginning No End 2”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 6 Μαρτίου 2020

Art-Cover:

“No Beginning No End 2” έχει τίτλο η επερχόμενη, δισκογραφική δουλειά του José James, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 6 Μαρτίου και για το λόγο αυτό ο Αμερικανός ερμηνευτής της soul-jazz μουσικής σκηνής μάς παρουσιάζει υλικό από αυτή. Ο λόγος γίνεται για το τραγούδι “Nobody Knows My Name”, που αποτελεί μία μοναδική συνεργασία με την Laura Mvula και τον Kris Bowers, οι οποίοι ειδικεύονται στις soulful ερμηνείες και τις jazz αναφορές. Το αποτέλεσμα της μουσικής αυτής σύμπραξης δημιουργεί μία ηλεκτρισμένη και συνάμα αισθησιακή ατμόσφαιρα.

Όπως φαίνεται, το νέο, δισκογραφικό εγχείρημα του James αποτελεί το sequel του δίσκου του ερμηνευτή “No Beginning No End” που κυκλοφόρησε το 2013. Όπως και τότε, που ο εκπληκτικός καλλιτέχνης μεταφέρθηκε από την Verve Records στην Blue Note/EMI, έτσι και τώρα αλλάζει δισκογραφική στέγη και κατασταλάζει στη δική του εταιρεία Rainbow Blonde Records.

Ο ίδιος ο καλλιτέχνης μίλησε στο Billboard, αναφέροντας τα εξής: “Υπάρχει αυτός ο όμορφος κύκλος που συμβαίνει ξανά. Αυτή η ουσία είναι που ήθελα να πάρω πίσω – την ιδέα του θάρρους, της ελευθερίας, της πραγματικής, μουσικής ποιότητας που φτιάχνεται χωρίς όρια, αλλά έχει ακόμη μία συνεκτική ποιότητα. Αυτό είναι που έκανα στο πρώτο κι έτσι φαίνεται πως ισχύει και για το δεύτερο (album)”.

Διαβάστε Ξανά

Read Again

José James feat. Laura Mvula & Kris Bowers - Nobody Knows My Name

Back To Top