skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | JP Cooper & Astrid S – Sing It With Me

Ο JP Cooper και η Astrid S σε προσκαλούν να “τραγουδήσεις μαζί τους”!

Τίτλος τραγουδιού“Sing It With Me”

Καλλιτέχνης: JP Cooper & Astrid S 

Μουσική / Στίχοι: Steve Mac, Henrik Michelsen, Electric, Danny Parker, JP Cooper

Εταιρεία: Universal/Geffen/DJ Snake Productions 

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 3 Μαΐου 2019

Art-Cover:

O Βρετανός τραγουδιστής-τραγουδοποιός JP Cooper μετά από την επιτυχία του ντεμπούτου album του “Raised Under Grey Skies” κυκλοφορεί ένα ολοκαίνουριο single με τίτλο “Sing It With Me” στο οποίο μάλιστα συμμετέχει και η ανερχόμενη τραγουδίστρια Astrid S.

To “Sing it With Me”, είναι ίσως μια από τις πιο χαρούμενες συνεργασίες της χρονιάς. Οι φωνές των δύο καλλιτεχνών συμπληρώνουν η μια την άλλη καθιστώντας το τραγούδι την τέλεια επιλογή για κάποιο soundtrack ή μια μέρα στην παραλία.

Ο JP είπε σχετικά με την κυκλοφορία του: “Είμαι πολύ σίγουρος ότι ο λόγος για τον οποίο οι περισσότεροι παίρνουν μια κιθάρα και γράφουν ένα τραγούδι για πρώτη φορά, είναι συνήθως σχετικά με ένα κορίτσι. Το “Sing It With Me” είναι ένα τραγούδι για αυτό ακριβώς. Είναι η ιδέα να γράψεις ένα τραγούδι για κάποιον που δεν είχες ποτέ το θάρρος να του απλώς ένα γεια. Είναι μια ρομαντική εκδοχή όλου αυτού υποθέτω, μόνο αυτή τη φορά ο τύπος κερδίζει το κορίτσι (για μένα στην πραγματικότητα θα ήθελα πιθανότατα να το ηχογραφήσω 50 φορές μόνο και μόνο για να αποφασίσω ότι είναι χάλια και να το πετάξω). Ήθελα να εντάξω σε αυτό έναν καλλιτέχνη με μια γλυκιά φωνή και η Astrid S ταίριαζε απόλυτα με όλο αυτό. Ήμουν τόσο ενθουσιασμένος που την άκουσα στο τραγούδι και αυτή ταίριαζε τέλεια. Έβαλα τα δυνατά μου για να γράψω ένα ρεφρέν που ήταν σχεδόν τόσο κολλητικό όσο εκείνο του «Baby Shark», αλλά πολύ γρήγορα συνειδητοποίησε ότι ήταν αδύνατο. Συνολικά, νομίζω ότι βγήκε αρκετά καλό”.

JP Cooper & Astrid S - Sing It With Me

Back To Top