skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Juno ⚵ x Suresha – Trust The Process

Πρώτη κυκλοφορία για φέτος και η Juno ⚵ με την Suresha έφτιαξαν την όμορφη σύνθεση “Trust The Process” σε δύο εκδόσεις.

Τίτλος τραγουδιού: “Trust The Process

Καλλιτέχνης: Juno ⚵ x Suresha

Μουσική / Στίχοι : Anastasia Saloustrou

Εταιρεία: Suresha/Juno Eclipse

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 12 Ιανουαρίου 2023

Art-Cover:

Η Αθηναία ερμηνεύτρια και παραγωγός πιστή στη μοναδικότητα του ήχου της, η Juno ⚵, επιστρέφει με το νέο της single “Trust The Process”. Με αυτόν τον τρόπο προσθέσει ακόμη ένα συναισθηματικό τραγούδι στη συνολική της δισκογραφία, το οποίο δημιουργεί μοναδικά ηχοτοπία απεικονίζοντας τις καταστάσεις, του να είσαι, του να αισθάνεσαι και του να υπάρχεις.

Αυτή είναι η πρώτη κυκλοφορία για φέτος και η Juno σε συνεργασία με την έτερη τραγουδίστρια με έδρα την Αθήνα, τη Suresha, έφτιαξαν αυτή την όμορφη σύνθεση σε δύο εκδόσεις (την standard edit και μια Orchestral Version).

«Η Suresha και εγώ φτιάξαμε αυτήν την όμορφη σύνθεση σε δύο εκδοχές, που κυκλοφορούν από τις 12 Ιανουαρίου. Είμαστε πολύ περήφανες και ενθουσιασμένες που το μοιραζόμαστε μαζί σας. Με πολλή αγάπη και καλή χρονιά!», έγραψε σε συνοδευτικό της μήνυμα η Juno ⚵.

Μετά την κυκλοφορία του ορχηστρικού της EP «RAW TAKES», ένα αφιέρωμα-συνεργασία με τους Polaroid Buffalo Club, μια διασκευή στο εμβληματικό single “Crystalline” της Βjörk, το τραγούδι με τίτλο “I m b u e” με τη συμμετοχή της Ayrenn και το αισθαντικό

“Ataraxia”, η Juno ⚵, καταφέρνει να εμπλουτίζει τη δισκογραφία της με εκλεκτές δημιουργίες όπως το “Trust The Process” που συναρπάζουν το κοινό.

H Suresha κατά τη διάρκεια του 2022 κυκλοφόρησε το τραγούδι “Zephyr”, μια συνεργασία με τον cryptic, το οποίο ακολούθησαν τα singles “lassitude” και “breath stink”.

Διαβάστε Ξανά

Read Again

Juno ⚵ x Suresha - Trust The Process

Juno ⚵ x Suresha - Trust The Process (Orchestral Version)

Back To Top