skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Kali Uchis & Ozuna – Another day in America (from “Made In America” O.S.T.)

Η Kali Uchis κι ο Ozuna συμμετέχουν στο soundtrack του επερχόμενου remake της ταινίας “West Side Story” του Steven Spielberg!

Τίτλος τραγουδιού“Another day in America”

Καλλιτέχνης: Kali Uchis & Ozuna

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: Interscope Records

Από το O.S.T.: “Made In America”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 26 Νοεμβρίου 2021

Art-Cover:

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα πρόκειται να πραγματοποιηθεί η πρεμιέρα της νέας version της ταινίας “West Side Story” του Steven Spieleberg και συγκεκριμένα στις 10 Δεκεμβρίου. Ο διάσημος σκηνοθέτης ήθελε να επαναφέρει στη μεγάλη οθόνη αυτό το κλασικό από τον κόσμο του musical. Για την περίσταση, έχει δύο τεράστια ταλέντα για πρωταγωνιστές: τον Ansel Elgort και τη Rachel Zegler.

Μία ταινία τέτοιου βεληνεκούς δε θα μπορούσε να μην έχει ένα αντάξιο soundtrack κι έτσι, η Kali Uchis κι ο Πουερτορικανός Ozuna ένωσαν τις δυνάμεις τους για ένα single από αυτό. Ο λόγος γίνεται για το τραγούδι “Another Day In America”, το οποίο αποτελεί ένα βασικό ηχητικό της ταινίας. Πρόκειται, λοιπόν, για ένα από τα πιο γνωστά τραγούδια του μιούζικαλ και του οποίου η μελωδία έχει εμφανιστεί σε πολλές ταινίες. Αξίζει να σημειώσουμε πως η πιο γνωστή εκδοχή αυτού του τραγουδιού είναι αυτή που ερμήνευσε η Rita Moreno στο μιούζικαλ του 1961.

Επιπλέον, με αφορμή την επικείμενη αυτή ταινία, μπορούμε να αναφέρουμε πως η Kali Uchis ένωσε για πρώτη φορά τις δυνάμεις της με τον Ozuna και το αποτέλεσμα έλαβε ήδη θετικές κριτικές από τους fans και των δύο καλλιτεχνών.

Kali Uchis & Ozuna - Another day in America

Back To Top