skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | KAROL G & Romeo Santos – X SI VOLVEMOS

Η Karol G κι ο Romeo Santos μάς συστήνουν το νέο τους single “X SI VOLVEMOS”!

Τίτλος τραγουδιού“X SI VOLVEMOS

Καλλιτέχνης: KAROL G & Romeo Santos

Μουσική / Στίχοι: ​Carolina Giraldo Navarro, Daniel Echavarría, Ernesto Fidel Padilla, Josias De La Cruz, Juan Luis Morera Luna, Kevyn Mauricio Cruz Moreno, Llandel Veguilla Malave, Romeo Santos

Εταιρεία: UMLE – Latino

Από το LP: Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 3 Φεβρουαρίου 2023

Art-Cover:

Η Karol G ξέρει ένα-δύο πράγματα για τους χωρισμούς και ο Romeo Santos είναι ο καλύτερος για να κάνει τα πράγματα να γίνονται αρκετά σέξι. Την Πέμπτη, η Κολομβιανή star κυκλοφόρησε το “X Si Volvemos”, το πρώτο single από το album της που ανακοίνωσε πρόσφατα. Το τραγούδι ακολουθεί την Karol και τον θρύλο της bachata να αναρωτιούνται τι θα γινόταν αν επέστρεφαν σε έναν πρώην.

Η Karol είχε ήδη ηχογραφήσει το τραγούδι παραγωγής του Ovy on the Drums πριν καλωσορίσει τον Santos με έναν στίχο καλωσορίσματος.

Πριν από την κυκλοφορία του τραγουδιού, η Karol δημοσίευσε ένα video με τον εαυτό της να συγχρονίζει τους στίχους του τραγουδιού με τη λεζάντα “Έρχεσαι;” με μερικά άτακτα emojis. Την περασμένη εβδομάδα, ο Santos δημοσίευσε ένα clip όπου ακούει την Karol σε μια ανάρτηση που έλαβε πάνω από ένα εκατομμύριο likes στο Instagram.

KAROL G & Romeo Santos - X SI VOLVEMOS

Back To Top