skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Kash Doll, Kim Petras, ALMA & Stefflon Don – How It’s Done (From “Charlie’s Angels O.S.T.”)

H Kash Doll, η Kim Petras, η ALMA και η Stefflon Don, παρουσιάζουν τη συνεργασία τους με τίτλο “How It’s Done” από το soundtrack της ταινίας “Charlie’s Angels”.

Τίτλος τραγουδιού“How It’s Done”

Καλλιτέχνης: Kash Doll, Kim Petras, ALMA & Stefflon Don

Μουσική / Στίχοι: Alma-Sofia Miettinen, Ariana Grande, Arkeisha Knight, Ilya Salmanzadeh, Rami Yacoub, Savan Kotecha, Stephanie Allen

Εταιρεία: Republic Records/UMG

Από το OST: “Charlie’s Angels”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 11 Οκτωβρίου 2019

Art-Cover:

Οι fans της pop μουσικής μπορεί να απογείωσαν ήδη τη νέα συνεργασία των Ariana Grande, Miley Cyrus και Lana Del Rey με τίτλο “Don’t Call Me Angel”  που θα συμπεριλαμβάνεται στο soundtrack της επερχόμενης ταινίας δράσης “Charlie’s Angels”, ωστόσο η πρώτη, η οποία είναι και η υπεύθυνη για τη δημιουργία του tracklist του, κρατάει μερικούς ακόμα “άσσους στο μανίκι” της, και όπως αντιλαμβάνεστε είναι όλοι γένους… θηλυκού.

Ένα δεύτερο single από το επίσημο soundtrack έχει κυκλοφορήσει και είναι ένα άλλο γρήγορο και έντονο pop banger που φέρει τον τίτλο “How It’s Done”. Πρόκειται για μια ακόμα γυναικεία υπέρ-συνεργασία καθώς στα φωνητικά, ακούμε τις Kim Petras, ALMA, Stefflon Don και Kash Doll. Παράλληλα με την κυκλοφορία του τραγουδιού, η Grande, αποκάλυψε και το υπόλοιπο tracklist του soundtrack στο οποίο φιγουράρουν επιπλέον τα ονόματα των: Donna Summer, Chaka Khan, Anitta, Normani, Nicki Minaj, M-22, Arlissa, Kiana Ledé, Victoria Monét κ.α.

Στην ταινία “Charlie’s Angels” πρωταγωνιστούν οι Kristen Stewart, Naomi Scott και Ella Balinska στους ρόλους των θρυλικών “αγγέλων” ενώ η Elisabeth Banks αναλαμβάνει το ρόλο της Bosley. Η τελευταία μάλιστα έγραψε και σκηνοθέτησε το εν λόγω reboot που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 15 Νοεμβρίου.

Kash Doll, Kim Petras, ALMA & Stefflon Don – How It’s Done (From “Charlie’s Angels O.S.T.”)

Back To Top