skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Keith Urban feat. Breland & Nile Rodgers – Out The Cage

O Keith Urban σε μια ιδιαίτερη συνεργασία με τους Breland και Nile Rodgers στο τραγούδι “Out The Cage”!

Τίτλος τραγουδιού: “Out The Cage”

Καλλιτέχνης: Keith Urban feat. Breland & Nile Rodgers

Μουσική/Στίχοι: Keith Urban, Sam Sumser, Sean Small, Breland

Εταιρεία: Hit Red/Capitol Nashville

Από το LP: “The Speed of Now Part 1”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 18 Σεπτεμβρίου 2020

Art-Cover:

Μετά την εμφάνισή του στα βραβεία ACM πριν λίγες μέρες, όπου παρουσίασε το ντουέτο του με την P!nk, “One Too Many”, ο Keith Urban κυκλοφόρησε το νέο του album “The Speed ​​of Now Part 1”. Ενώ o συνδυασμός από up-tempo, rock, country μουσική είναι εμφανής και στα 16 τραγούδια του LP, o Keith δεν φοβάται να δημιουργήσει έξω από αυτά τα κλισέ, κάτι που γίνεται περισσότερο αντιληπτό στο εναρκτήριο τραγούδι του δίσκου, «Out the Cage».

Το τραγούδι γράφτηκε από τον Urban σε συνεργασία με τον Sam Sumser, τον Sean Small και τον τραγουδιστή της country “My Truck” Breland, και είναι μια έκρηξη μπάντζου και προγραμματισμένων beats, με ένα φωνητικό cameo από τον Breland και την disco-funk κιθάρα του Nile Rodgers.

Ο Urban εξήγησε αργότερα σε συνέντευξή του ότι ήταν ιδέα του Breland να κάνουν το τραγούδι τόσο γρήγορο. “Ο Breland είπε, «γιατί δεν τραγουδάμε κάτι πάνω από αυτό το lick;» Και σκέφτηκα, “Είναι πολύ γρήγορο”. Και εκείνος απάντησε, «Ναι, αλλά αυτό είναι η ουσία!». «Ζω για αυτό το γρήγορο, συγχρονισμένο, staccato στυλ, οπότε ξεκινήσαμε και τρέχαμε», συμπλήρωσε ο Urban.

Εκτός από τους Nile Rodgers και Breland, και την συμμετοχή της P!nk στο “One Too Many”, το “The Speed ​​of Now Part 1” περιλαμβάνει και τη συνεργασία που είχε κυκλοφορήσει στο παρελθόν με τον Eric Church, “We Were”.

Keith Urban feat. Breland & Nile Rodgers - Out The Cage

Back To Top