skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Keith Urban & P!nk – One Too Many

Ακούστε τη νέα συνεργασία του Keith Urban με την P!nk για το πρόσφατο single του, “One Too Many”!

Τίτλος τραγουδιού“One Too Many

Καλλιτέχνης: Keith Urban & P!nk

Μουσική / Στίχοι: Daniel Davidsen, Peter Wallevik, Mich Hansen, James Norton, Cleo Tighe

Εταιρεία: Α Hit Record Records/Capitol Records/UMG

Από το LP: “The Speed of Now (part.1)”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 15 Σεπτεμβρίου 2020

Art-Cover:

Λίγο πριν την κυκλοφορία του ολοκαίνουριου album του με τίτλο “The Speed of Now (part. 1)”, o Keith Urban, προκάλεσε αναταραχή στους fans του όταν δημοσίευσε πρόσφατα το tracklist του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με κίτρινα κουτιά να καλύπτουν τα ονόματα των συνεργατών του σε δύο τραγούδια. Ο Keith συμπλήρωσε αργότερα αυτά τα κενά, ανακοινώνοντας την P!nk και τον αναδυόμενο country-rapper Breland ως τους special guests του στα τραγούδια αυτά.

Ο Breland συμμετέχει στο τραγούδι “Out of the Cage”, μαζί με τον θρυλικό κιθαρίστα και το μέλος του Rock and Roll Hall of Fame Nile Rodgers, με τον οποίο είχε συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν σε ένα τραγούδι με τίτλο “Sun Don’t Let Me Down”. Ο Eric Church εμφανίζεται σε μια εναλλακτική έκδοση του τραγουδιού, “We Were” που περιλαμβάνεται στο album μαζί με το πρωτότυπο.

Η P!nk συμμετέχει στο “One Too Many”, που έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες μόνο ώρες και είναι το τραγούδι -αλλά και η τραγουδίστρια- που έχει επιλέξει ο Urban για να ερμηνεύσει ζωντανά στα επερχόμενα βραβεία The Academy of Country Music Awards (ACM Awards) στις 16 Σεπτεμβρίου.

Το “The Speed ​​of Now Part 1” θα κυκλοφορήσει στις 18 Σεπτεμβρίου.

Keith Urban & P!nk - One Too Many

Back To Top