skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Kelly Clarkson & Ariana Grande – Santa, Can’t You Hear Me

Η Kelly Clarkson συνεργάζεται με την Ariana Grande και παρουσιάζουν το χριστουγεννιάτικο single, “Santa, Can’t You Hear Me”!

Τίτλος τραγουδιού: “Santa, Can’t You Hear Me

Καλλιτέχνης: Kelly Clarkson & Ariana Grande

Μουσική / Στίχοι: Aben Eubanks, Kelly Clarkson

Εταιρεία: Atlantic Records

Από το LP: “When Christmas Comes Around”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 15 Οκτωβρίου 2021

Art-Cover:

Έχοντας μπει στην περίοδο που η μουσική βιομηχανία ασχολείται διακαώς με τα Χριστούγεννα, η Kelly Clarkson που τόσο τα αγαπά, μάς επιφύλασε μία έκπληξη. Πιο συγκεκριμένα, στις 15 Οκτωβρίου έδωσε στη δημοσιότητα την ολοκαίνουρια συνεργασία της με το a-list όνομα Ariana Grande και μαζί ερμήνευσαν με μοναδικό τρόπο το “Santa, Can’t You Hear Me”.

Το τραγούδι αποτελεί μία γλυκιά κι άκρως μελωδική δημιουργία, εμπνευσμένη από το ζεστό κλίμα των Χριστουγέννων, όπου η αγάπη, η αλληλεγγύη, η συντροφικότητα κι η φροντίδα βρίσκονται στο απόγειό τους. Στη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού συναντάμε τους Aben Eubanks και Kelly Clarkson.

Οι δύο coaches, λοιπόν, του The Voice, Clarkson και Grande, μιλούν για όλα αυτά που εν τέλει δε θέλουν να έχουν σχέση κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων, καθώς αυτό που πραγματικά ήθελαν, δεν το πήραν. Το “Santa, Can’t You Hear Me” περιλαμβάνεται στο ολοκαίνουριο κι εποχικό studio album της Clarkson, το οποίο φέρει ως τίτλο “When Christmas Comes Around…”. Ο δίσκος κυκλοφόρησε στις 15 Οκτωβρίου και πέραν της Grande, θα συναντήσουμε τον Chris Stapleton και τον Brett Eldredge.

Kelly Clarkson & Ariana Grande - Santa, Can't You Hear Me

Back To Top