skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Kelly Clarkson feat. Steve Martin – i hate love

Ακούστε τη μοναδική συνεργασία των Kelly Clarkson και Steve Martin για το τραγούδι “i hate love”!

Τίτλος τραγουδιού“i hate love”

Καλλιτέχνης: Kelly Clarkson feat. Steve Martin

Μουσική / Στίχοι: Jesse Shatkin, Kelly Clarkson, Nick Jonas

Εταιρεία: Atlantic Records

Από το LP: “Chemistry”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 2 Ιουνίου 2023

Art-Cover:

Αυτές τις μέρες συχνά μιλάμε για την Kelly Clarkson που διασκευάζει απροσδόκητα τραγούδια στο ημερήσιο talk show της ή ξαναεπισκεπτόμαστε τις επιτυχίες της που κορυφώθηκαν στα charts στη σειρά Number Ones. Σήμερα στρέφουμε την προσοχή μας σε ένα νέο πρωτότυπο τραγούδι από την Clarkson.

Το νέο, πολυ-αναμενόμενο studio album της Αμερικανίδας τραγουδίστριας, με τίτλο “Chemistry” έρχεται τον επόμενο μήνα και σήμερα έχει δημιουργήσει μια συνεργασία με τον θρυλικό ηθοποιό-κωμικό Steve Martin, ο οποίος έχει την εμπειρία να συναναστρέφεται με πολύ νεότερους αστέρες της pop μέσω του “Only Murders In The Building”. Οι δεξιότητες του Martin στο μπάντζο είναι γνωστές και τις χρησιμοποιεί στο “I Hate Love”, ένα νέο τραγούδι της Kelly Clarkson για ρομαντικά αδύναμoυς, το οποίο κάνει αναφορές επίσης τον Martin και τον Ryan Gosling. Είναι “εύπεπτο” και ρυθμικό και σε περιμένει να το απολαύσεις.

Είναι ένα υπερεπεξεργασμένο, φιλικό προς το ραδιόφωνο popτραγούδι που τυχαίνει να περιλαμβάνει κάποια άρρωστη δουλειά μπάντζο.

Kelly Clarkson feat. Steve Martin - i hate love

Back To Top