skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Kelly Rowland & NOVA WAV – Wonderful Time (from “Merry Liddle Christmas Baby”)

H Kelly Rowland και οι NOVA WAV παρουσιάζουν το “Wonderful Time” από το soundtrack του “Merry Liddle Christmas Baby”

Τίτλος τραγουδιού: “Wonderful Time”

Καλλιτέχνης: Kelly Rowland & NOVA WAV 

Μουσική / Στίχοι: NOVA WAV, Kelly Rowland

Εταιρεία: GoodGod Records

Από το LP: single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 23 Νοεμβρίου 2021

Art-Cover:

Πρώτα ήρθε η αγάπη με το “Merry Liddle Christmas” του 2019 και μετά ήρθε ο γάμος με το περσινό “Merry Liddle Christmas Wedding”. Tώρα, η Kelly Rowland παρουσιάζει τη νέα εορταστική ταινία του Lifetime στην οποία αποκαλύπτει ότι ετοιμάζεται να κάνει ένα μωρό στο “Merry Liddle Christmas Baby!”. Η Jacquie Liddle (Rowland) και ο σύζυγός της Tyler (Thomas Cadrot) ετοιμάζονται για τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού στην επερχόμενη ταινία. Αλλά αυτή, μπορεί να μην είναι η μόνη νέα προσθήκη στην οικογένεια.

Όπως όμως είναι αναμενόμενο, η πρώην τραγουδίστρια του θρυλικού girl-band Destiny’s Child, έχει ήδη εργαστεί και για το soundtrack της ταινίας στην οποία πρωταγωνιστεί. Το πρώτο δείγμα από το soundtrack είναι το τραγούδι “Wonderful Time” σε συνεργασία με το αμερικάνικο duo, NOVA WAV (ή απλά NOVA) που αποτελείται από τις Brittany “Chi” Coney και Denisia “Blu June” Andrews.

Μπείτε λοιπόν στο εορταστικό κλίμα με την νέα αυτή αυτή προσθήκη στο Χριστουγεννιάτικο playlist σας που σίγουρα θα ενθουσιάσει.

Kelly Rowland & NOVA WAV - Wonderful Time

Back To Top