skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Kenny Chesney feat. Mindy Smith – Better Boat

Μία country συνεργασία ήρθε από τους Kenny Chesney και Mindy Smith!

Τίτλος τραγουδιού“Better Boat”

Καλλιτέχνης: Kenny Chesney feat. Mindy Smith

Μουσική / Στίχοι: Mindy Smith, Kenny Chesney

Εταιρεία: Warner Nashville

Από το LP: “Songs for the Saints”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 27 Ιουλίου 2018

Art-Cover:

Γνωστός για το country ύφος του, ο Kenny Chesney συνεχίζει την προώθηση του επερχόμενου δίσκου του, “Songs for the Saints”. Για τον λόγο αυτό κι έχοντας μοιραστεί μαζί μας ήδη μερικά από τα νέα του τραγούδια, ο 50χρονος ερμηνευτής από το Tennessee των Η.Π.Α. μοιράζεται μαζί μας ακόμα μία δημιουργία του, η οποία αποτελεί μία μουσική σύμπραξη με την 46χρονη, folk – pop τραγουδίστρια, Mindy Smith. Ο λόγος γίνεται για το τραγούδι «Better Boat», η επίσημη κυκλοφορία του οποίου πραγματοποιήθηκε στις 12 Ιουλίου της χρονιάς που διανύουμε μέσω της Warner Nashville. Η μουσική και οι στίχοι του τραγουδιού φέρουν την υπογραφή των Mindy Smith και Kenny Chesney.

Ο νέος δίσκος τους Chesney, στον οποίο περιλαμβάνεται και το ολοκαίνουριο τραγούδι του, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 27 Ιουλίου της χρονιάς που διανύουμε. Τα τραγούδια του προδίδουν ελπίδα και ηθική ανάταση για περιοχές της Καραϊβικής που επλήγησαν από τις ολικές καταστροφές που «προσέφερε» ο τυφώνας Ίρμα το 2017.

Τα έσοδα από τον επερχόμενο δίσκο του Chesney θα δοθούν σε ανθρώπους των οποίων η περιουσία καταστράφηκε, αλλά και σε κοινότητες της περιοχής. Αξίζει να σημειώσουμε πως ο δίσκος “Songs For The Saints” περιλαμβάνει 12 τραγούδια σε παραγωγή του Buddy Cannon.

Kenny Chesney feat. Mindy Smith - Better Boat

Back To Top