skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Khalid feat. Empress Of – Suncity

Khalid και Empress Of σε μία μουσική σύμπραξη για το τραγούδι “Suncity”!

Τίτλος τραγουδιού“Suncity”

Καλλιτέχνης: Khalid feat. Empress Of

Μουσική / Στίχοι: DIGI, Charlie Handsome, Sam Griesemer, Jerome LOL, Empress Of, Khalid

Εταιρεία: Right Hand Music Group, LLC/RCA Records

Από το LP: “Suncity”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 19 Οκτωβρίου 2018

Art-Cover:

Ο Khalid πειραματίζεται με την ευχέρειά του στα ισπανικά μέσα από το ολοκαίνουριο τραγούδι του, “Suncity”. Ερμηνευτικά συνεργάζεται με την ανερχόμενη ερμηνεύτρια Empress Of, κατά κόσμον Lorely Rodriguez. Πρόκειται για μία reggaeton-latin δημιουργία, στην οποία είναι εμφανή τα R&B στοιχεία, τη μουσική και τους στίχους της οποίας υπογράφουν οι DIGI, Charlie Handsome, Sam Griesemer, Jerome LOL, καθώς και οι δύο ερμηνευτές.

Αξιοσημείωτο με τον Khalid είναι το γεγονός ότι στο ομότιτλο και ντεμπούτο EP του πειραματίζεται με διάφορους τρόπους. Πέρα από το “Suncity” και την συνεργασία του με την Empress Of, ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκαλεί και το “Saturday Nights”, μία ακουστική δημιουργία που ξεχωρίζει στο R&B σύνολο. Επιπλέον, το γεγονός ότι ο Khalid συμμετείχε ως υποψήφιος σε πέντε κατηγορίες στα Grammy Awards οδηγούμαστε στο συμπέρασμα πως μιλάμε για έναν ανερχόμενο star της γενιάς του.

Μόλις στα 20 του χρόνια έχει πραγματοποιήσει τρεις παγκόσμιες περιοδείες κι έχει κυκλοφορήσει μία ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά (“American Teen”, 2017). Η επικοινωνία του με το κοινό του είναι ασταμάτητη, ενώ σε συνέντευξή του στο Billboard αναφέρει: “Τα social media καλύπτουν ένα μεγάλο μέρος από τη ζωή των ανθρώπων γενικά, ειδικά στην γενιά μου. Είναι ο καλύτερος τρόπος για να επικοινωνούμε. Θέλω να έχω προσωπική σχέση με τους θαυμαστές μου, θέλω να ξέρω τι σκέφτονται, τι κάνουν και είναι σημαντικό να γνωρίζουν ότι ανταποκρίνομαι όταν με προσεγγίζουν.”

Khalid feat. Empress Of - Suncity

Back To Top