skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Kid Cudi feat. Ty Dolla $ign – Willing To Trust

Ο Kid Cudi κι ο Ty Dolla $ign ένωσαν τις δυνάμεις τους για το “Willing To Trust”!

Τίτλος τραγουδιού“Willing To Trust

Καλλιτέχνης: Kid Cudi feat. Ty Dolla $ign

Μουσική / Στίχοι: evan mast, Oladipo Omishore, Rami Eadeh, Scott Mescudi, Tyrone William Griffin, Jr.

Εταιρεία: Republic Records

Από το LP: “Entergalactic”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 23 Σεπτεμβρίου 2022

Art-Cover:

Για δεύτερη φορά, ο Αμερικανός rapper και τραγουδοποιός, Kid Cudi, ενώνει τις δυνάμεις του με τον έτερο rapper Ty Dolla $ign! Αυτή τη φορά, ο λόγος γίνεται για ένα νέο single, με τίτλο “Willing To Trust”, που κυκλοφόρησε στις 23 Σεπτεμβρίου μέσω της Republic Records.

Το “Willing to Trust” είναι μια χαρακτηριστική κομψή δημιουργία του Kid Cudi, αγκυρωμένη από βαθιές αυλακώσεις μπάσου, γεμάτη με βαριά συνθήματα και πασπαλισμένη με μερικά riff κιθάρας. Ο Cudi και ο Ty ανταλλάσσουν φωνητικά “καθήκοντα” στους στίχους πριν συνδεθούν με το απλό, αλλά συγκινητικό ρεφρέν, “And I’ve been willing to trust someone”.

Το τραγούδι πρόκειται να συμπεριληφθεί στο επερχόμενο κι όγδοο κατά σειρά album του Cudi, “Entergalastic”. Ο δίσκος ακολουθεί το “Man on the Moon III: The Chosen” του 2020. Πριν κυκλοφορήσει το “Willing to Trust”, ο Cudi μοιράστηκε το “Anger” και το “Do What I Want”. Τόσο το νέο album, όσο και η συνοδευτική παράσταση κινουμένων σχεδίων θα φτάσουν στις 30 Σεπτεμβρίου. Το αποτέλεσμα αφηγείται την ιστορία “δύο νεαρών καλλιτεχνών που περιηγούνται στις ανατροπές και τις στροφές της εύρεσης της αγάπης στη Νέα Υόρκη”. Η φωνή του show περιλαμβάνει τους Cudi, Jessica Williams, Timothée Chalamet, Ty Dolla $ign, Vanessa Hudgens, Laura Harrier, Jaden Smith και Macaulay Culkin.

Kid Cudi feat. Ty Dolla $ign - Willing To Trust

Back To Top