skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Kiesza feat. Chris Malinchak – Mother

Μία ονειρική, ρετρό συνεργασία ήρθε από την Kiesza και τον Chris Malinchak για το τραγούδι, “Mother”!

Τίτλος τραγουδιού“Mother”

Καλλιτέχνης: Kiesza feat. Chris Malinchak

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 2 Φεβρουαρίου 2018

Art-Cover:

Η Kiesza ξανά στις επάλξεις με ολοκαίνουριο, δικό της τραγούδι. Η Kiesa Rae Ellestad είναι Καναδή τραγουδίστρια και μουσικός από το Calgary. Ιδιαίτερα γνωστή έγινε στη χώρα μας, αλλά και το παγκόσμιο κοινό μέσα από το hit single της “Hide Away”, το οποίο αποτέλεσε μία ραδιοφωνική επιτυχία. Αυτή τη φορά η Αμερικανίδα τραγουδίστρια είναι ξανά κοντά μας, έπειτα από αρκετές συνεργασίες που έκανε με ονόματα όπως ο SKYGGE ή οι Djemba Djemba, με νέο τραγούδι.

Ο λόγος γίνεται για το τραγούδι “Mother”, για τις ανάγκες του οποίου συμπράττει μουσικά με τον Αμερικανικό μουσικό παραγωγό της house μουσικής σκηνής, Chris Malinchak. Και η Kiesza και ο Chris «έριξαν» τα standards τους και δημιούργησαν ένα τραγούδι με ιδιαίτερα ηχοχρώματα, στο οποίο συνδυάζονται αρμονικά τα ρυθμικά beats, η μελωδική φωνή της Kiesza και τα house ηχοχρώματα από τα synths του Malinchak, ενώ ο ίδιος ακούγεται στις δεύτερες φωνές του “Mother”.

Ενώ η Kiesza την περασμένη χρονιά κυκλοφόρησε τραγούδια, όπως το single “Dearly Beloved”, αλλά και την συνεργασία με τον Pitbull για το “We Are Stong” που συμπεριλαμβάνεται στο album του δεύτερου, “Climate Change”, παράλληλα είχε αναφερθεί η κυκλοφορία επερχόμενου δίσκου της. Ωστόσο, έκτοτε δεν έχει υπάρξει η παραμικρή ένδειξη για κάτι τέτοιο. Εν αναμονή λοιπόν…

Kiesza feat. Chris Malinchak - Mother

Back To Top