skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Kim Petras & Nicki Minaj – Alone

Η νέα συνεργασία των Kim Petras και Nicki Minaj για το “Alone” είναι εδώ!

Τίτλος τραγουδιού“Alone

Καλλιτέχνης: Kim Petras & Nicki Minaj

Μουσική / Στίχοι: Eelke Kalberg, Kim Petras, Lukasz Gottwald, Onika Maraj, Rocco Valdes, Ryan Ogren, Sebastiaan Molijn

Εταιρεία: Republic Records

Από το LP: Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 21 Απριλίου 2023

Art-Cover:

Τα teasers για το “Alone”, το τελευταίο single από την Kim Petras με έναν στίχο από την Nicki Minaj, προμήνυαν το τραγούδι του καλοκαιριού. “Είναι η Barbie και η Kim Petras”, είπε η rapper στο πρώτο TikTok επιβεβαιώνοντας τη συνεργασία.

Το “Alone” θα ήταν ένα σίγουρο καλοκαιρινό τραγούδι εάν κυκλοφορούσε 13 χρόνια νωρίτερα. Το single βασίζεται σε ένα δείγμα του κλασικού club anthem του 1990 “Better Off Alone” από την Alice Deejay, το ολλανδικό duo της Europop.

Το “Alone” είναι η πρώτη μεγάλη συλλογική κυκλοφορία της τραγουδίστριας από τότε που συνεργάστηκε με τον Sam Smith στο “Unholy”, που την έστεψε ως την πρώτη ανοιχτά trans καλλιτέχνιδα που έλαβε ένα βραβείο Grammy για την “Best Pop Duo/Group Performance”. Ήταν επίσης το μεγαλύτερο hit που είχε και δεν συμπεριλάμβανε τον Dr. Luke, του οποίου η αγωγή για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον της Kesha – η οποία τον κατηγόρησε για φερόμενη σεξουαλική, σωματική και συναισθηματική κακοποίηση – πηγαίνει σε δίκη τον Ιούλιο. Ο παραγωγός πιο πρόσφατα συνεργάστηκε με τη Minaj στο “Super Freaky Girl”, μεταξύ άλλων δίσκων.

Kim Petras & Nicki Minaj - Alone

Back To Top