skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Kim Wilde feat. Tom Aspaul – You’re My Karma

Η Kim Wilde και ο Tom Aspaul κυκλοφορούν τη συνεργασία τους “You’re My Karma”

Τίτλος τραγουδιού: “You’re My Karma”

Καλλιτέχνης: Kim Wilde feat. feat. Tom Aspaul

Μουσική / Στίχοι: Kim Wilde, Tom Aspaul

Εταιρεία: Cherry Red Records

Από το LP: “Pop Don’t Stop: Greatest Hits”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 22 Ιουλίου 2021

Art-Cover:

Ένα όμορφο comeback με άρωμα από 80’s πραγματοποιεί η Βρετανίδα τραγουδίστρια Kim Wilde, ανακοινώνοντας την επερχόμενη κυκλοφορία του “Pop Don’t Stop: Greatest Hits”, που όπως μαρτυράει ο τίτλος του θα αποτελείται από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της. Ωστόσο η εν λόγω συλλογή θα εμπεριέχει και νέο υλικό, μέρος του οποίου αποκαλύφθηκε πρόσφατα. Αρχικά με το τραγούδι “Shine On”, μια ολοκαίνουρια pop μπαλάντα στην οποία συμμετέχει και ο έτερος μεγάλος star των 80’s, Boy George και εν συνεχεία με το “You’re My Karma” που κυκλοφόρησε πριν από λίγες μέρες και είναι το δεύτερο single από το album αυτό.

Το τραγούδι είναι ένα ντουέτο με τον Βρετανό τραγουδιστή και τραγουδοποιό Tom Aspaul γνωστό από τις solo κυκλοφορίες του αλλά και τις συγγραφικές συνεισφορές του σε καλλιτέχνες όπως: Kylie Minogue, Snakehips, Celeste, AlunaGeorge κ.α.

Το album θα περιλαμβάνει επιτυχίες όπως “Kids in America”, “You Came”, “You Keep Me Hangin’ On”, “Cambodia”, “Love is Holy”, “Kandy Krash” κ.α. Η συλλογή θα κυκλοφορήσει και σε μορφή box-set με περισσότερα singles, b-sides και επιλογές από σπάνια remixes πολλά από τα οποία θα συμπεριληφθούν σε επίσημη κυκλοφορία για πρώτη φορά.

Kim Wilde feat. Tom Aspaul - You're My Karma

Back To Top