skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Kimbra feat. Snoop Dogg – Top of the World

Το δυναμικό hit της kiwi pop star, Kimbra, επιστρέφει με νέο αέρα και τον Snoop Dogg στα φωνητικά!

Τίτλος τραγουδιού“Top of the World”

Καλλιτέχνης: Kimbra feat. Snoop Dogg

Μουσική / Στίχοι: Kimbra Johnson, Lars Horntveth, Sonny Moore

Εταιρεία: Warner Music Group

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 20 Ιουλίου 2018

Art-Cover:

Η Kimbra Lee Johnson, γνωστή μονολεκτικά ως Kimbra, παρουσιάζει το τραγούδι «Top of the World» σε συνεργασία με τον θρυλικό rapper και hip hop καλλιτέχνη. Δεν είναι η πρώτη φορά που το ακούμε, μιας και αποτελεί κομμάτι του τελευταίου και τρίτου κατά σειρά δίσκου «Primal Heart» που κυκλοφόρησε στις 20 Απριλίου 2018.

Σύμφωνα με δηλώσεις της Kimbra, η οποία δηλώνει ενθουσιασμένη για αυτή τη συνεργασία, ‘τα έχασε’ όταν έμαθε πως αρέσει στον Snoop Dogg το τραγούδι της και πιο συγκεκριμένα:

«Τι κάνεις όταν μαθαίνεις πως ο Snoop Dogg άκουσε το τραγούδι σου και του αρέσει; ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΙ ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ!».

Αντίστοιχα, φαίνεται πως και ο Snoop Dogg ήταν αρκετά ευχαριστημένος με αυτή τη συνεργασία, μια και δήλωσε πως:

«Η Kimbra έχει φοβερή ενέργεια, ήχο και εμφάνιση – τα οποία αποτέλεσαν τον λόγο για τον οποίο ήμουν πολύ ενθουσιασμένος στο να αδράξω την ευκαιρία και να συνεργαστώ μαζί της στο τραγούδι αυτό. Ο μοναδικός ήχος είναι κάτι το σπάνιο σήμερα, όμως η Kimbra σκαρφαλώνει στη κορυφή».

Η πρώτη έκδοση του τραγουδιού αποτέλεσε συμπαραγωγή του Skrillex και κατάφερε να ξεχωρίσει ως ένας δυναμικός και υπνωτικός ύμνος, που ξεχώρισε για το μπάσο, τα δυνατά beats και τους διεθνείς ήχους που συντελούν σε ένα αρμονικό αποτέλεσμα και ένα τραγούδι που σε κάνει να πατήσεις το repeat κάθε φορά που το ακούς.

Kimbra feat. Snoop Dogg - Top of the World

Back To Top