skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Krewella & Yellow Claw feat. Taylor Bennett – New World

Το electronic dance μουσικό duo επιστρέφει με μια δυνατή συνεργασία και ένα ολοκαίνουριο τραγούδι!

Τίτλος τραγουδιού: “New World”

Καλλιτέχνης: Krewella & Yellow Claw feat. Taylor Bennett

Μουσική / Στίχοι: Taylor Bennett, Jahan Yousaf, Yasmine Yousaf & Yellow Claw

Από το Ε.Ρ.: “New World Pt. 1 “

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 8 Ιουνίου 2017

Art-Cover:

Οι Krewella σχηματίστηκαν το 2007, από τις αδελφές Jahan Yousaf και Yasmine Yousaf. Αρχικά αν και τα μέλη ήταν τρία, ο ελληνικής καταγωγής μουσικός παραγωγός Kristopher “Rain Man” Trindl αποφάσισε να εγκαταλείψει το group το 2014.

Το πρώτο τους EP, «Play Hard», κυκλοφόρησε στις 18 Ιουνίου 2012, αποκλειστικά μέσω του Beatport, ενώ λίγο αργότερα κυκλοφόρησε και διαδικτυακά. Το ντεμπούτο τους album, «Get Wet», κυκλοφόρησε έναν χρόνο αργότερα, στις 24 Σεπτέμβρη 2013, στο iTunes. Το μουσικό στυλ του group περιγράφεται EDM, dance-rock και pop και το όνομά τους βγαίνει από την αγγλική λέξη “cruel”, από ένα ορθογραφικό λάθος της Jahan.

Αυτό το διάστημα οι Krewella ετοιμάζουν νέα μουσικά εγχειρήματα, ενώ πριν ένα μήνα περίπου ανακοίνωσαν μια μεγάλη περιοδεία που θα πραγματοποιήσουν παρέα με μια σειρά από γνωστούς καλλιτέχνες, η οποία ακούει στο όνομα “New World”, τίτλος που φέρει το πρόσφατο EP τους, που κυκλοφόρησε στις 8 Ιουνίου 2017. Παρ’όλα αυτά, το ομότιτλο τραγούδι του δίσκου μόλις κυκλοφόρησε και πρόκειται για μια δυναμική συνεργασία με τους Yellow Claw, το DJ duo, που αποτελούν οι μουσικοί παραγωγοί από το Άμστερνταμ, Jim Aasgier (Jim Taihuttu) και Nizzle (Nils Rondhuis). Ακόμη, το «New World» περιλαμβάνει και μια στροφή που ερμηνεύει ο rapper και hip hop καλλιτέχνης Taylor Bennett.

Το «New World» είναι ένα τραγούδι αρκετά δυναμικό και εκφραστικό, που φέρει το μήνυμα της παγκόσμιας έκθεσης του group που είχε κατά τη διάρκεια της καριέρας του.

Όπως δηλώνει η ίδια η Yasmine για το νέο αυτό τραγούδι: «Το ‘New World’ μιλάει για μια πολιτιστική πολυμορφία. Το να αγκαλιάζεις το χρώμα του δέρματος σου και να αναδεικνύεις περήφανα αυτά που σε κάνουν διαφορετικό. Το να αγαπάς το εθνικό σου υπόβαθρο σε ένα κόσμο που σου λέει πως πρέπει να το μισείς. Ο κόσμος κάποια μέρα στο μέλλον θα αποτελείται από ένα μάτσο μικτών παιδιών. Ένα αληθινό δοχείο τήξης. Αυτό είναι ο ‘Νέος Κόσμος’”.

Krewella & Yellow Claw feat. Taylor Bennett - New World

Back To Top