skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Kygo, Dean Lewis – Never Really Loved Me

Ο Kygo παρουσιάζει μια ολοκαίνουρια συνεργασία με τον Dean Lewis στο “Never Really Loved Me”

Τίτλος τραγουδιού“Never Really Loved Me”

Καλλιτέχνης: Kygo, Dean Lewis

Μουσική / Στίχοι: Adeliz, Dean Lewis, Kygo, Lewis Capaldi

Εταιρεία: RCA Records/Sony Music

Από το LP: single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 1 Ioυλίου 2022

Art-Cover:

Ο Νορβηγός DJ και δισκογραφικός παραγωγός Kygo μόλις κυκλοφόρησε το τελευταίο του single “Never Really Loved Me” σε συνεργασία με τον Αυστραλό τραγουδιστή/τραγουδοποιό Dean Lewis. Ο Dean Lewis είναι περισσότερο γνωστός για τα singles και τα albums του “A Place We Know”, “Hurtless” και το “Looks Like” που έχει φτάσει στην 426η θέση παγκοσμίως. Το τραγούδι ακολουθεί την πρόσφατη επιτυχία του Kygo, “Freeze”.

Το “Never Really Loved Me” είναι ένα χορευτικό single που κυκλοφορεί από την RCA Records και τη Sony Music. Το τραγούδι ανοίγει με μια πρόοδο έγχορδών, πιάνου και ακολουθείται με τα χαλαρωτικά και αισθαντικά φωνητικά του Dean που απογειώνουν το συνολικό αποτέλεσμα. Tη συγγραφή των στίχων και της μουσικής υπογράφουν οι δύο καλλιτέχνες σε συνεργασία με τους Adeliz και Lewis Capaldi.

To τραγούδι προλογίστηκε με μερικά teasers στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης των δύο καλλιτεχνών, προκαλώντας σαφώς ανυπομονησία στους fans, ενώ τελικά παρουσιάστηκε μέσα από ένα όμορφο lyric-video, που σκηνοθέτησε ο Johannes Lovund.

Kygo, Dean Lewis - Never Really Loved Me

Back To Top