skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Kygo feat. Rita Ora – Carry On (from “Pokémon: Detective Pikachu”)

Ο Kygo συνεργάζεται με την Rita Ora στο τραγούδι “Carry On” από το soundtrack της ταινίας “Pokémon: Detective Pikachu”.

Τίτλος τραγουδιού“Carry On”

Καλλιτέχνης: Kygo feat. Rita Ora

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: RCA/Sony Music 

Από το O.S.T.: “Pokémon: Detective Pikachu”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 19 Απριλίου 2019

Art-Cover:

Ο 27χρονος Νορβηγός DJ και ο παραγωγός Kygo (πραγματικό όνομα Kyrre Gørvell-Dahll) διατηρεί τον εαυτό του πραγματικά πολυάσχολο τους τελευταίους μήνες. Λίγο μετά τη κατάκτηση της 5ης θέσης στους Dance 100 Artists 2019 του Billboard και την κυκλοφορία του τελευταίου του τραγουδιού “Think About You” με την Valerie Broussard, κυκλοφόρησε και ένα επίσημο music video γι ‘αυτό, στο οποίο συμμετέχει και ο Αμερικανός ηθοποιός Dylan Sprouse.

Τώρα, ο νέος παραγωγός της tropical house επανέρχεται με μια ακόμα αξιόλογη συνεργασία, αυτή τη φορά με την βρετανίδα super-star, Rita Ora. Αμφότεροι είχαν ανακοινώσει την κυκλοφορία του τραγουδιού στις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης τους, δημοσιεύοντας το art-cover του single τους, αποκαλύπτοντας τον τίτλο «Carry On» και την ημερομηνία κυκλοφορίας του. Η συνεργασία θα εμφανιστεί στο soundtrack της αναμενόμενης ταινίας “Pokémon: Detective Pikachu”, η οποία θα κάνει πρεμιέρα τον επόμενο μήνα σε όλο τον κόσμο.

Το τραγούδι αναμένεται να ακολουθήσει την επιτυχημένη πορεία των πρόσφατων, χορευτικών κυκλοφοριών του Kygo με συμμετοχές από καλλιτέχνες  όπως η Selena Gomez στο τραγούδι «It Ain’t Me» και η Ellie Goulding στο «First Time» αλλά εκείνη του “Lonely Together” της Rita Ora με τονAvicii.

Στο soundtrack θα βρείτε και μια νέα συνεργασία του ιαπωνικού hiphop group, Honest_Boyz με τον Lil Uzi Vert στο τραγούδι “ELECTRICITY”, την παραγωγή του οποίου υπογράφει ο Pharrell Williams.

Kygo feat. Rita Ora - Carry On (from "Pokémon: Detective Pikachu")

Back To Top