skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Kygo feat. Sandro Cavazza – Happy Now

Ο Kygo συνεργάζεται με τον τακτικό συνεργάτη του Avicii, Sandro Cavazza, στο ολοκαίνουριο single τους, “Happy Now”!

Τίτλος τραγουδιού“Happy Now”

Καλλιτέχνης: Kygo feat. Sandro Cavazza 

Μουσική / Στίχοι: Sandro Cavazza, Kygo

Εταιρεία: Sony Music, Ultra Records

Από το LP: “Born to Be Yours”

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 26 Σεπτεμβρίου 2018

Art-Cover:

Όλοι όσοι αγαπούν τον Kygo ίσως να γνωρίζουν ο Νορβηγός αστέρας της tropical-dance-pop μουσικής σκηνής, αγαπούσε πάρα πολύ τον Σουηδό μύθο, Avicii ο οποίος ήταν και ο άνθρωπος που ενέπνευσε τον Kygo να ασχοληθεί επαγγελματικά με τις ηλεκτρονικές παραγωγές.

Ο καθένας συγκινήθηκε από τον ξαφνικό θάνατο του Avicii τον περασμένο Απρίλιο και έτσι δεν ήταν λίγα τα μουσικά αφιερώματα στην τιμή του, που ακούσαμε μετά από αυτό το θλιβερό συμβάν. Το ολοκαίνουριο single του Kygo με τίτλο “Happy Now” είναι μια συνεργασία με τον φίλο και τακτικό συνεργάτη του AviciiSandro Cavazza, πράγμα που την κάνει αυτόματα τόσο ξεχωριστή.

Το duo παρουσίασε για πρώτη φορά το “Happy Now” στο Φεστιβάλ Μουσικής iHeartRadio τον Σεπτέμβριο. Είναι ένα εντυπωσιακό τραγούδι με κλασικούς ήχους του Kygo και ένα λυρικό μήνυμα απώλειας. Το video, ωστόσο, φαίνεται να είναι λίγο πιο moody, ή τουλάχιστον, αυτό συμπεραίνουμε από το teaser του, που μοιράστηκε πριν από λίγες μόλις ώρες ο ίδιος ο Kygo μέσα από τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης του.

Kygo feat. Sandro Cavazza - Happy Now

Back To Top