skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Kygo feat. X Ambassadors – Undeniable

Ο Kygo συνεργάζεται με τους X Ambassadors και παρουσιάζουν το ολοκαίνουριο single τους, “Undeniable”!

Τίτλος τραγουδιού: “Undeniable

Καλλιτέχνης: Kygo feat. X Ambassadors

Μουσική / Στίχοι: Dark Waves, Jacob Kasher, Whethan, Petey Martin, Kygo, Sam Harris

Εταιρεία: RCA Records

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 15 Οκτωβρίου 2021

Art-Cover:

Ένας από τους μεγαλύτερους DJs και μουσικούς παραγωγούς των τελευταίων ετών, ο Kygo, βρίσκει ξανά την ευκαιρία για να μάς αποδείξει την ευρηματικότητα και το ταλέντο του. Έτσι, στις 15 Οκτωβρίου απολαύσαμε μέσω των ψηφιακών πλατφορμών το ολοκαίνουριο τραγούδι του, για χάρη του οποίου συνεργάστηκε με το διαρκώς αναδυόμενο στα charts συγκρότημα, τους X Ambassadors.

Η χημεία μεταξύ των δύο ονομάτων είναι εμφανής από τα πρώτα κιόλας δευτερόλεπτα και το “Undeniable” -όπως είναι ο τίτλος του τραγουδιού- είναι εδώ για να το απολαύσεις. Τη μουσική και τους στίχους του single, που κυκλοφόρησε μέσω της RCA Records, υπογράφουν οι Dark Waves, Jacob Kasher, Whethan, Petey Martin, Kygo, καθώς κι ο frontman του συγκροτήματος, Sam Harris.

Όσον αφορά τη θεματική του τραγουδιού, αυτή στρέφεται γύρω από τον έρωτα. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρεται στους ανθρώπους εκείνους που είναι ιδιαίτερα φοβισμένοι στο να δείξουν τα συναισθήματά τους προς το υποκείμενο του πόθου τους, αλλά ταυτόχρονα αδυνατούν να το κάνουν και είναι “αδιαμφισβήτητο” να κρυφτεί.

Kygo feat. X Ambassadors - Undeniable

Back To Top