skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Labrinth & Zendaya – The Feels

Ο Labrinth συνεργάζεται με τη Zendaya με αφορμή το νέο του album “Ends & Begins”!

Τίτλος τραγουδιού“The Feels

Καλλιτέχνης: Labrinth & Zendaya

Μουσική/Στίχοι: Labrinth, Muz

Εταιρεία: Columbia

Από το LP: “Ends & Begins”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 28 Απριλίου 2023

Art-Cover:

Μόνο ένα πρόσωπο μπόρεσε να πείσει τη Zendaya να μπει στο studio ηχογράφησης από τότε που αποφάσισε να απομακρυνθεί από τη μουσική βιομηχανία μετά την κυκλοφορία του ντεμπούτου album της το 2013.

Η συνεργασία του Labrinth και της Zendaya εκδηλώθηκε σε συνθέσεις που έγιναν ειδικά για το “Euphoria”, αλλά η Zendaya εμφανίζεται τώρα και στο ξεχωριστό, αυτόνομο album του Βρετανού καλλιτέχνη “Ends & Begins”. Το “The Feels”, το οποίο έγραψε και παρήγαγε ο ίδιος ο Labrinth, είναι το εναρκτήριο τραγούδι του δίσκου, το πρώτο του μετά το “Imagination & the Misfit Kid” του 2019. Η ηθοποιός δεν μπαίνει στα credits του τραγουδιού, όπως ούτε η Billie Eilish στο “Never Felt So Alone”.

Την περασμένη εβδομάδα, ο Labrinth καλωσόρισε τη Zendaya στη σκηνή του Coachella για την πρώτη της ζωντανή εμφάνιση από το 2015. “Δεν μπορώ να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου αρκετά για αυτή τη μαγική βραδιά”, έγραψε η Zendaya σε ένα story της στο Instagram μετά το show. “Ευχαριστώ τον αδερφό μου [Labrinth] που με προσκάλεσε και μου έδωσε τον πιο όμορφο ασφαλή χώρο για να ξαναβρεθώ στη σκηνή… ουάου… η καρδιά μου είναι τόσο γεμάτη, δεν μπορώ να σε ευχαριστήσω αρκετά για την αγάπη που έλαβα απόψε, όλα μου τα νεύρα λιώνουν”.

Labrinth & Zendaya - The Feels

Back To Top