skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Lele Pons & Juhn – Abajo y Arriba

Η Lele Pons κι ο Juhn ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν το ολοκαίνουριο single, “Abajo y Arriba”!

Τίτλος τραγουδιού“Abajo y Arriba

Καλλιτέχνης: Lele Pons & Juhn

Μουσική / Στίχοι: Sencillo305, Wain, Rios (PR), Juhn, Lele Pons

Εταιρεία: Interscope Records

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 19 Αυγούστου 2021

Art-Cover:

Τόσο η Lele Pons όσο κι ο Πουερτορικανός Juhn έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους στη μουσική βιομηχανία και για πρώτη φορά αποφάσισαν να συνεργαστούν και να μάς παρουσιάζουν το νέο τους single. Ο λόγος γίνεται για το “Abajo y Arriba”, το οποίο αποτελεί μία latin-trap δημιουργία, από αυτές που έχουν έρθει στο προσκήνιο τα τελευταία χρόνια και το κοινό παραληρεί στο άκουσμά τους.

Τη μουσική και τους στίχους του κατά τα άλλα ρυθμικού anthem υπογράφουν οι Sencillo305, Wain, Rios, καθώς και οι δύο ερμηνευτές, ενώ τη διανομή του τραγουδιού ανέλαβε η Interscope Records.

Για την ιστορία, αξίζει να αναφέρουμε πως ο Juhn είναι ευρέως γνωστός ως ένας influencer από το Πουέρτο Ρίκο, που αυτή τη στιγμή οι ακόλουθοί του στο Instagram ξεπερνούν το 1 εκατ. ωστόσο ο ίδιος δεν ξεχνά τη μεγάλη του αγάπη που είναι το hip hop. Από τη δική της πλευρά, η Lele Pons από τη Βενεζουέλα κατάφερε να κεντρίσει τα βλέμματα του κοινού από την πρώτη της κιόλας κυκλοφορία με το single “Dicen”, η οποία αναδείχθηκε διπλά “πλατινένια”, ενώ μέχρι σήμερα και σε διάστημα μόλις τριών ετών έγινε μία star στη χώρα της, αλλά κι εκτός συνόρων.

Lele Pons & Juhn - Abajo y Arriba

Back To Top