skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Leon Bridges feat. Jazmine Sullivan – Summer Rain

Ο Leon Bridges κι η Jazmine Sullivan παρουσιάζουν το single τους “Summer Rain”!

Τίτλος τραγουδιού“Summer Rain

Καλλιτέχνης: Leon Bridges feat. Jazmine Sullivan

Μουσική / Στίχοι: Zach Cooper, Vic Dimotsis, Leon Bridges, Nate Mercereau, Jazmine Sullivan, Harold Lilly, Ricky Reed, Dan Wilson

Εταιρεία: Columbia Records

Από το LP: “Gold-Diggers Sound (Deluxe)”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 17 Νοεμβρίου 2021

Art-Cover:

Αν ονειρευόσασταν ένα ντουέτο ανάμεσα σε δύο από τους κορυφαίους τραγουδιστές της soul της εποχής μας, τότε ίσως πολλοί να σκέφτονταν τον Leon Bridges και την Jazmine Sullivan, να τραγουδούν μαζί σε ένα τραγούδι. Ο καρπός της προσπάθειάς τους βρίσκεται στο “Gold-Diggers Sound (Deluxe)” του Leon που κυκλοφόρησε πρόσφατα -μια ελαφρώς ενισχυμένη έκδοση του τελευταίου του album- με το νέο τους τραγούδι “Summer Rain”. Για να μην συγχέεται με το ομώνυμο τραγούδι του Carl Thomas, το “Summer Rain” είναι ένα όμορφο τραγούδι που παρασύρεται από μια ζωηρή μελωδία κιθάρας, keyboards και τον απαλό ρυθμό των drums.

Οι οικείοι στίχοι αποκαλύπτουν ένα είδος αγάπης που είναι τόσο απλή όσο οι σταγόνες βροχής, καθιστώντας αυτό το τέλειο για να δημιουργηθεί μια ήσυχη καταιγίδα.

Το “Gold-Diggers Sound” κυκλοφόρησε για πρώτη φορά τον Ιούλιο όπου θα δείτε την ομάδα της σειράς Atlanta με τον Robert Glasper να συμμετέχει στο “Born Again”, τον Terrace Martin στο “Sweeter” και τον Ink στο “Don’t Worry”.

Leon Bridges feat. Jazmine Sullivan - Summer Rain

Back To Top