skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Leon Bridges feat. Terrace Martin – Sweeter

Ο Leon Bridges ενώνει τις δυνάμεις του με τον Terrace Martin για το soul τραγούδι “Sweeter”!

Τίτλος τραγουδιού“Sweeter

Καλλιτέχνης: Leon Bridges feat. Terrace Martin

Μουσική / Στίχοι: Leon Bridges, Terrace Martin

Εταιρεία: Columbia Records

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 8 Ιουνίου 2020

Art-Cover:

Το νέο του single, με τίτλο “Sweeter”, κυκλοφόρησε ο neo soul καλλιτέχνης, Leon Bridges, σε μία συνεργασία με τον hip hop και jazz μουσικό και rapper, Terrace Martin. Το τραγούδι κυκλοφόρησε στις 8 Ιουνίου μέσω της Columbia Records και αποτελεί μία mid-tempo, soul δημιουργία με τη μουσική και τους στίχους της να φέρουν την υπογραφή των δύο καλλιτεχνών.

Είναι η πρώτη φορά που οι δύο καλλιτέχνες ενώνουν τις δυνάμεις τους και το μήνυμα που θέλουν να περάσουν σχετίζεται με τον ρατσισμό που βιώνουν οι έγχρωμοι από τους λευκούς. Αφορμή για το συγκεκριμένο εγχείρημα αποτέλεσε η δολοφονία του George Floyd, ενώ το τελικό αποτέλεσμα κυκλοφόρησε ως το follow-up του “Inside Friend”.

Ο Leon Bridges, που το πραγματικό του όνομα είναι Todd Michael Bridges είναι ενεργός στο μουσικό προσκήνιο από το 2015. Μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να φτάσει στην κορυφή των charts με τραγούδια του, όπως τα “Smooth Sailin” και “Bad Bad News”, ενώ απέκτησε το πρώτο του βραβείο Grammy το 2019 στην κατηγορία “Best Traditional R&B Performance” για το τραγούδι “Bet Ain’t Worth the Hand”.

Leon Bridges feat. Terrace Martin - Sweeter

Back To Top