skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Liam Payne & French Montana – First Time

Ο Liam Payne συνεργάζεται με τον French Montana στο νέο του single, “First Time”!

Τίτλος τραγουδιού“First Time”

Καλλιτέχνης: Liam Payne & French Montana

Μουσική / Στίχοι: Johnny Yukon, Stephen McGregor, Matthew Burns, French Montana

Εταιρεία: Hampton Records, Universal Music

Από το ΕP: “First Time”

Ημερομηνία κυκλοφορίας ΕP: 24 Αυγούστου 2018

Art-Cover:

Ο Liam Payne είναι γνωστός για τις συνεργασίες του με καλλιτέχνες της hip-hop μουσικής σκηνής. Πιο συγκεκριμένα, ο πρώην τραγουδιστής των One Direction μας παρουσίασε πριν από περίπου ένα χρόνο το ντεμπούτο single του, “Strip It Down”, με την συμμετοχή του Quavo των Migos. Ο Βρετανός star, ωστόσο, μόλις κυκλοφόρησε ένα νέο EP με τίτλο “First Time” που αποτελείται από τέσσερα συνολικά τραγούδια. Το έργο ανοίγει με το ομότιτλο τραγούδι, το οποίο διαθέτει μια guest-εμφάνιση από τον French Montana.

“Νιώθω σαν το ρυθμό του, το beat, την κιθάρα, το “Fisrt Time” σχετίζεται με μένα και επίσης σχετίζεται με τον τρόπο ζωής μας. Νιώθω σαν να ήταν φυσικό και έτσι γίνονται οι επιτυχίες. Όταν είναι φυσικό”, δήλωσε ο French Montana για τη συμμετοχή του στο τραγούδι του Payne. Τους στίχους και τη μουσική του υπογράφουν οι: Johnny Yukon, Stephen McGregor, Matthew Burns και French Montana. Το τραγούδι είναι αρκετά ανεβαστικό, με αρκετές latin επιρροές, R’n’B στοιχεία και το ραπάρισμα του Montana που αναμοχλεύονται ιδανικά για τη δημιουργία μιας πιασάρικης μελωδίας, ακολουθώντας δηλαδή την επιτυχημένη συνταγή του “Havana” της Camila Cabello με τον Young Thug.

Τα τρία τραγούδια που συμπληρώνουν το tracklist του E.P. είναι τα “Home With You”, “Depend On It” και “Slow” και το μόνο σίγουρο είναι πως ο Payne δεν έχει πει ακόμα την τελευταία του κουβέντα.

Liam Payne & French Montana - First Time

Back To Top