skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Lil Yachty feat. Cardi B & Offset – Who Want The Smoke?

Μία νέα συνεργασία ήρθε από τους Lil Yachty, Cardi B και Offset!

Τίτλος τραγουδιού“Who Want The Smoke?”

Καλλιτέχνης: Lil Yachty feat. Cardi B & Offset

Μουσική / Στίχοι: Cardi B, Offset & Lil Yachty

Εταιρεία: Quality Control Music, Motown Records, Capitol Records

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 6 Ιουλίου 2018

Art-Cover:

Υπό την συνεργασία των Quality Control Music, Motown Records και Capitol Records, ήρθε το νέο τραγούδι “Who Want The Smoke?” από τους Lil Yachty, Cardi B και Offset. Το εν λόγω τραγούδι κυκλοφόρησε ως ανεξάρτητο digital single με την υπογραφή των τριών καλλιτεχνών στη μουσική και τους στίχους του. Το τραγούδι διαπραγματεύεται την ελευθερία στο κάπνισμα και δεν είναι κάτι που δεν περιμέναμε από τον Lil Yachty.

Η Cardi B από τη δική της την πλευρά βρίσκεται στην πιο δημιουργική της φάση και αυτή τη χρονιά, μιας και στις 6 Απριλίου λάβαμε το ντεμπούτο της album, με τίτλο “Invasion of Privacy”. Η hip hop ερμηνεία της διέπει όλα τα τραγούδια της και αυτό φαίνεται να αρέσει στο κοινό. Ο δίσκος ήδη έχει λάβει τις καλύτερες κριτικές και πιο συγκεκριμένα έχει αναδειχθεί «πλατινένιος» από την RIAA βάσει των πωλήσεων και των streams του.

Από την άλλη πλευρά, ο Offset –που βρίσκεται και στην παρέα των Migos– συνεχίζει ακάθεκτος την προώθηση της solo δουλειάς του, από την οποία την περασμένη χρονιά απολαύσαμε το τραγούδι “Ric Flair Drip” σε συνεργασία με τον Metro Boomin.

Ήρθε η ώρα λοιπόν να απολαύσουμε την νέα αυτή συνεργασία που κινείται σε hip hop ρυθμούς από τους Lil Yachty, Cardi B και Offset.

Lil Yachty feat. Cardi B & Offset – Who Want The Smoke?

Back To Top