skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Lion Babe feat. Raekwon – Western World

Οι Lion Babe συνεργάζονται με τον Raekwon, μέλος των Wu-Tang Clan, για το νέο τραγούδι τους, “Western World”, εμπνευσμένο μουσικά από τους Pet Shop Boys!

Τίτλος τραγουδιού“Western World

Καλλιτέχνης: Lion Babe feat. Raekwon 

Μουσική / Στίχοι: Raekwon, Jillian Hervey

Εταιρεία: Lion Babe

Από το LP: “Cosmic Wind”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 29 Μαρτίου 2019

Art-Cover:

Με αφορμή την κυκλοφορία της επερχόμενης δισκογραφικής τους δουλειάς, οι Lion Babe απασχολούν ξανά τα μουσικά δρώμενα, με μία soulful δημιουργία και μία ενδιαφέρουσα συνεργασία. Αυτή ακούει στο όνομα του Raekwon, μέλους του αμερικανικού hip-hop συγκροτήματος, Wu-Tang Clan. Το τραγούδι κάτω από το οποίο συνεργάστηκαν έχει τίτλο “Western World” και αποτελεί τον προπομπό της νέας τους δουλειάς, η οποία φέρει ως τίτλο “Cosmic Wind”. Soul κι R&B ηχοχρώματα μπλέκονται αρμονικά με τα hip hop στοιχεία, ενώ το συνολικό αποτέλεσμα αποπνέει έναν αέρα από Pet Shop Boys, καθώς καταλήγει σε μία dance floor ερμηνεία.

Όσον αφορά την επερχόμενη και δεύτερη κατά σειρά, ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά των Lion Babe, αυτή αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα στις 29 Μαρτίου. Ο υπνωτικός ρυθμός του “Western World” δίνει μία θετική πρώτη αίσθηση για το τί έπεται στη συνέχεια.

Ήδη οι Lion Babe έχουν κάνει μεγάλα σχέδια για το μέλλον. Πιο συγκεκριμένα και πέρα από την κυκλοφορία του δεύτερου studio album τους, το alternative R&B και neo soul duo έχει προετοιμάσει την επερχόμενη περιοδεία του, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει την 1η Ιουλίου και μέχρι στιγμής οι ημερομηνίες φτάνουν ως και τις 20 Αυγούστου.

Lion Babe feat. Raekwon - Western World

Back To Top