skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Logic & Eminem – Homicide

Ο Logic κι ο Eminem σε μία μουσική σύμπραξη για το “Homicide”!

Τίτλος τραγουδιού: «Homicide»

Καλλιτέχνης: Logic & Eminem

Μουσική / Στίχοι: Ν/Α

Εταιρεία: Def Jam Recordings

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 3 Μαΐου 2019

Art-Cover:

Ένα ματωμένο μάτι βρίσκεται στο εξώφυλλο που προϋπαντεί τη νέα κυκλοφορία του Logic και του Eminem, η οποία είναι διαθέσιμη μέσω των ψηφιακών πλατφορμών από τις 3 Μαΐου. Το τραγούδι έχει τίτλο “Homicide” και η αναγγελία του έγινε μία ημέρα πριν από την επίσημη κυκλοφορία του μέσω του Twitter. Ο hit maker του “1-800-273-8255” συμπεριέλαβε το νέο του single στην επερχόμενη δουλειά του, με τίτλο “Confessions of a Dangerous Mind”. Ουσιαστικά μιλάμε για το τρίτο κατά σειρά single από το εγχείρημα αυτό, καθώς έχουμε ήδη απολαύσει τα “Keanu Reeves” και το ομότιτλο με τον δίσκο τραγούδι.

Οι δύο rappers συνεργάζονται για πρώτη φορά μεταξύ τους, ενώ ο Eminem το τελευταίο διάστημα έχει αφήσει άφωνο το κοινό με την τελευταία του δισκογραφική δουλειά, “Kamikaze”. Το album κυκλοφόρησε στις 31 Αυγούστου με πληθώρα συνεργασιών να περιλαμβάνονται σε αυτό. Ενδεικτικά αναφέρουμε τους Joyner Lucas, Paul Rosenberg και Jessie Reyez.

Όσον αφορά, λοιπόν, την κυκλοφορία του νέου δίσκου του Logic, με τίτλο “Confessions of a Dangerous Mind”, αυτός αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2019. Πρόκειται για την πέμπτη κατά σειρά δισκογραφική δουλειά του Αμερικανού rapper και follow-up του περσινού “YSIV”.

Logic & Eminem - Homicide

Back To Top