skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Los Miseria Cumbia Band feat. Qva Libre & El Duende Raulin – Ese Cuerpecito

Oι Los Miseria Cumbia Band κυκλοφορούν το νέο τους τραγούδι με τίτλο “Ese Cuerpecito”, σε συνεργασία με τους Qva Libre και El Duende Raulin

Τίτλος τραγουδιού“Ese Cuerpecito”

Καλλιτέχνης: Los Miseria Cumbia Band feat. Qva Libre & El Duende Raulin 

Μουσική / Στίχοι: Alfredo Barban Verdencia, Carlos Diaz, Estuardo Salazar, Kevin Rodolfo Carrillo, Marlo Frank De Armas, Pablo Cristiani, Raul Gonzales

Εταιρεία: Wynwoodhood

Από το LP: digital single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 1 Ιανουαρίου 2022

Art-Cover:

Οι άρχοντες των καπέλων και των πιο τρελών ιδεών, το αγαπημένο συγκρότημα από την Κούβα, οι Qva Libre, συνεργάστηκαν με τον συμπατριώτη τουςEl Duende Raulin, και μαζί αποτελούν το featuring στο νέο τραγούδι του δημοφιλούς συγκροτήματος της Γουατεμάλα, Los Miseria Cumbia Band, με τίτλο “Ese Cuerpecito”.

Πρόκειται για ένα ξεσηκωτικό τραγούδι που κυκλοφόρησε την Πρωτοχρονιά με σκοπό να καλωσορίσει το 2022 με τον πιο χαρούμενο τρόπο. Τους στίχους και τη μουσική του τραγουδιού υπογράφουν οι: Alfredo Barban Verdencia, Carlos Diaz, Estuardo Salazar, Kevin Rodolfo Carrillo, Marlo Frank De Armas, Pablo Cristiani και Raul Gonzales.

Ο άνθρωπος που ηγήθηκε αυτού του project, o Tato Salazar, αναφέρει στο προφίλ του στο Instagram: “Kατά καιρούς θέλαμε να δουλέψουμε μαζί με τους @los_miseria και μια μέρα ο @elduenderaulin μου είπε ότι ακούει τους @los_miseria και ότι του αρέσουν πολύ, μίλησα με τον @pablocristiani και μου έστειλε μια φωνητική νότα με αυτό το υπέροχο τραγούδι με το οποίο θα έπρεπε να κάνουμε πρεμιέρα, και από τότε που την άκουσα, είπα ότι αυτό είναι! Τότε μου έγραψε ο @carlitoqvalibre, ότι άκουσε το τραγούδι που του έμαθε ο @elduenderaulin και ότι ήθελε να κάνει ένα featuring με τους @qvalibre και τα υπόλοιπα είναι ιστορία. 

3 studios ηχογράφησης σε 3 διαφορετικές χώρες, με 3 διαφορετικά συγκροτήματα. Όταν είχαμε ήδη το demo, το έδειξα στον φίλο μου τον @ cr20fish και μας είπε πως εκεί πού λέει τεκίλα πρέπει να λέει @hechizomezcal και τηλεφωνήσαμε στον @pablocristiani πριν ηχογραφήσει τα φωνητικά του όπου ο @juanferherreramusic του εξήγησε ότι αν μπορούσαμε να αλλάξουμε κάτι σε αυτό το κομμάτι είναι ακριβώς εκεί. Ο @pablocristiani βγήκε με το κομμάτι του ενός mezcalito, δύο mezcalitos, τρία mezcalitos και ήταν μια στιγμή wow 🤩 αφού δούλεψα ένα χρόνο σε αυτήν την παραγωγή, θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους με στήριξαν με τις προτάσεις τους, τα αυτιά τους και τον χρόνο τους. Ευχαριστώ τον @geronimolabrada για τη μίξη και το master, @hechizomezcal @cofradeg @ panarockcafe1 @kamquezada @mividaenpantone @dinaluchi @tucocardenas @rudybethancourt @lasaritaes και έτσι ξεκινάμε τη χρονιά με νέα μουσική, ελπίζω να σας αρέσει και να τη μοιραστείτε! Είμαι σε όλους πολύ ευγνώμων!”

Διαβάστε Ξανά

Read Again

Los Miseria Cumbia Band feat. Qva Libre & El Duende Raulin - Ese Cuerpecito

Back To Top