skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | LP feat. Ximena Sariñana – Girls Go Wild

Η LP συνεργάζεται με την Ximena Sariñana για μια νέα εκτέλεση του τραγουδιού της “Girl Gone Wild”!

Τίτλος τραγουδιού: “Girls Go Wild”

Καλλιτέχνης: LP feat. Ximena Sariñana

Μουσική/Στίχοι: LP, Nate Campany, Mike Del Rio

Εταιρεία: BMG/Vagrant Records

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 24 Απριλίου 2020

Art-Cover:

Η LP ολοκλήρωσε την περσινή της περιοδεία στη Λατινική Αμερική -και πιο συγκεκριμένα στο Μεξικό- με τις περισσότερες συναυλίες της να είναι sold-out, με αποκορύφωμα την τελευταία της συναυλία όπου για την ερμηνεία του single της «Girls Gone Wild», μοιράστηκε τη σκηνή με την μεξικανή τραγουδίστρια, Ximena Sariñana.

Αυτή η ιδιαίτερη στιγμή φαίνεται πως άρεσε όχι μόνο στους fans αλλά και στις ίδιες τις ερμηνεύτριες που ηχογράφησαν εκ νέου το τραγούδι αυτό σε μορφή ντουέτου. «Συναντηθήκαμε μέσω αμοιβαίων φίλων. Πρόσθεσε τα πάντα. Τους στίχους στα Ισπανικά, αλλά και μια πολύ ιδιαίτερη ατμόσφαιρα. Λατρεύω τον τόνο της φωνής της, νομίζω ότι ακουγόμαστε πολύ καλά μαζί”, δήλωσε η LP σε συνέντευξή της στο TELEHIT για το single που ηχογράφησε με την Ximena Sariñana.

Να θυμίσουμε πως η πρωτότυπη, solo version του τραγουδιού κυκλοφόρησε με το album της LP “From Heart to Mouth” το 2019, για τις ανάγκες της προώθησής του οποίου, η Αμερικανή ερμηνεύτρια βρισκόταν στην εν λόγω περιοδεία. Τους στίχους και τη μουσική του τραγουδιού υπογράφει η ίδια η LP σε συνεργασία με τους Nate Campany και Mike Del Rio.

LP feat. Ximena Sariñana - Girls Go Wild

Back To Top