skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Luis Fonsi feat. Paty Cantú – La Mentirosa

Ο Luis Fonsi συμπράττει με την Paty Cantú για το ολοκαίνουριο single “La Mentirosa”!

Τίτλος τραγουδιού: “La Mentirosa”

Καλλιτέχνης: Luis Fonsi feat. Paty Cantú

Μουσική/Στίχοι: Luis Fonsi, Paty Cantú

Εταιρεία: UMG Recordings

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 25 Αυγούστου 2020

Art-Cover:

Για πρώτη φορά ο hit-maker του “Despacito”, Luis Fonsi, ένωσε τις δυνάμεις του με την τραγουδίστρια από το Μεξικό Paty Cantú κι ερμήνευσαν το δυναμικό “La Mentirosa”. Σαν ένας μουσικός διάλογος που στο background του “ντύνεται” από latin pop στοιχεία και ισπανικές κιθάρες, το “La Mentirosa” κυκλοφόρησε ως ένα ανεξάρτητο single στις 25 Αυγούστου, με τη μουσική και τους στίχους του να φέρουν την υπογραφή των δύο καλλιτεχνικών.

Ήδη από τις 23 Αυγούστου το τραγούδι ξεκίνησε να προωθείται μέσω των social media, ενώ σε λιγότερο από τρία 24ωρα κατάφερε να ξεπεράσει τις 56,000 θεάσεις στο YouTube. Το “La Mentirosa” αποτελεί το τρίτο κατά σειρά single του Fonsi για το 2020 και follow-up του “The World Can Wait”, για το οποίο συνεργάστηκε με τον Βρετανό παραγωγό και DJ, Paul Oakenfold.

Η Paty Cantú, που έγινε ευρέως γνωστή ως ένα από τα ιδρυτικά μέλη του μεξικάνικου duo Lu όπου κι έδρασε για επτά συναπτά έτη (2000-2007), πλέον έχει στο ενεργητικό της τέσσερα solo studio albums, ενώ προετοιμάζει το επόμενο project της, με τίτλο “La Mexicana”.

Luis Fonsi feat. Paty Cantú - La Mentirosa

Back To Top