skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Lykke Li x Skrillex x Ty Dolla $ign – two nights part ii

Η Lykke Li προσλαμβάνει στο πλευρό της τον Skrillex και τον Ty Dolla $ign για το “Two Nights Part II”!

Τίτλος τραγουδιού“two nights part ii”

Καλλιτέχνης: Lykke Li x Skrillex x Ty Dolla $ign

Μουσική / Στίχοι: Adam Aminé Daniel, Ilsey Juber, James Ryan Ho, Jeff Bhasker, Jonny Coffer, Lykke Li Timotej Zachrisson, Sonny Moore, Tyrone Griffin, Jr.

Εταιρεία: LL Recordings

Από το EP: “Still Sad Still Sexy”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 26 Ιουλίου 2019

Art-Cover:

Μία νέα version του τραγουδιού της “Two Nights” επέλεξε να κυκλοφορήσει η Σουηδή τραγουδίστρια Lykke Li. Το νέο αυτό remix περιλαμβάνει τη συμμετοχή του Αμερικανού μουσικού παραγωγού και DJ, Skrillex, αλλά και του rapper Ty Dolla $ign. Ο εύρυθμος και dance χαρακτήρας του “Two Nights Part II” είναι κατάλληλος για τις καλοκαιρινές μας εξορμήσεις. Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού συνυπογράφουν οι Adam Aminé Daniel, Ilsey Juber, James Ryan Ho, Jeff Bhasker, Jonny Coffer, Lykke Li Timotej Zachrisson, Sonny Moore και Tyrone Griffin, Jr.

Το εν λόγω τραγούδι περιλαμβάνεται στο επερχόμενο και πολυ-αναμενόμενο EP της Lykke Li με τίτλο “Still Sad Still Sexy”. Αυτό πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 26 Ιουλίου αποτελώντας το follow-up του “iTunes Session” που είδε το φως της δημοσιότητας τον Αύγουστο του 2011. Στο ενδιάμεσο η Lykke Li έχει κυκλοφορήσει δύο ολοκληρωμένες δισκογραφικές δουλειές. Η πρώτη φέρει ως τίτλο “I Never Learn” (2014) και η δεύτερη “So Sad So Sexy” (2018).

Από τη δική του την πλευρά ο Skrillex, ο βραβευμένος με οχτώ βραβεία Grammy πρόκειται να βρεθεί αρκετές φορές στη σκηνή του KAOS Vegas στο Las Vegas το φετινό καλοκαίρι, αλλά και να κάνει έκτακτες εμφανίσεις σε Καναδά και Νέα Υόρκη.

Lykke Li x Skrillex x Ty Dolla $ign – two nights part ii

Back To Top