skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Machine Gun Kelly feat. WILLOW – emo girl

O Machine Gun Kelly κυκλοφορεί το νέο του δυναμικό single “emo girl”,σε συνεργασία με την WILLOW.

Τίτλος τραγουδιού: “emo girl”

Καλλιτέχνης: Machine Gun Kelly feat. WILLOW

Μουσική / Στίχοι: Colson Baker, Travis Barker, Nick Long

Εταιρεία: Minos EMI, a Universal Music Company

Από το LP: “Mainstream Sellout”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 4 Φεβρουαρίου 2022

Art-Cover:

Το δυναμικό rockstar duo των Machine Gun Kelly και WILLOW συνεργάζονται για το ολοκαίνουριο τραγούδι “emo girl”, που αποτελεί και προπομπό του 6ου studio album του Machine Gun Kelly που θα έχει τίτλο τίτλο “Mainstream Sellout”.

Το τραγούδι έχει αρχίσει ήδη να δείχνει μια δυναμική κινητικότητα στο TikTok, κερδίζοντας ήδη τις καλύτερες εντυπώσεις!

Το “Emo Girl” σηματοδοτεί το πρώτο νέο single του Kelly για το 2022 και ακολουθεί το single του Αυγούστου “Papercuts”. Τον περασμένο μήνα, συμμετείχε επίσης στο “Thought It Was” του iann dior μαζί με τον Travis Barker.

Ο Kelly μοιράστηκε πρόσφατα ένα clip στο οποίο εξηγεί στον Barker, ο οποίος είναι παραγωγός του νέου του album, ότι είχε αποφασίσει να αλλάξει τον τίτλο της επερχόμενης δισκογραφικής του δουλειάς από “Born With Horns” σε “Mainstream Sellout”.

To “emo girl” είναι μια γεύση από αυτή την επερχόμενη δισκογραφική δουλειά που θα μας παρουσιάσει ο Machine Gun Kelly στις 25 Μαρτίου. Το “Mainstream Sellout” υπόσχεται να εντυπωσιάσει το κοινό του καλλιτέχνη,- αναφέρει χαρακτηριστικά ο παραγωγός Travis Barker.  O τελευταίος υπογράφει μάλιστα τους στίχους και τη μουσική του τραγουδιού σε συνεργασία με τον ίδιο τον MGK (πραγματικό όνομα Colson Baker) και τον Nick Long.

Machine Gun Kelly feat. WILLOW - emo girl

Back To Top