skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Macklemore feat. Dan Caplen – It’s Christmas Time

Ο Macklemore συνεργάζεται με τον Βρετανό R&B καλλιτέχνη, Dan Caplen, για το χριστουγεννιάτικο anthem “It’s Christmas Time”!

Τίτλος τραγουδιού“It’s Christmas Time”

Καλλιτέχνης: Macklemore feat. Dan Caplen

Μουσική / Στίχοι: Macklemore

Εταιρεία: Bendo

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 13 Δεκεμβρίου 2019

Art-Cover:

Μία χριστουγεννιάτικη δημιουργία κυκλοφόρησε ο Macklemore, προσλαμβάνοντας στο πλευρό του τον Βρετανό τραγουδιστή της R&B μουσικής σκηνής Dan Caplen. Ο λόγος, λοιπόν, γίνεται για το τραγούδι “It’s Christmas Time” και σε αυτό συνδυάζονται οι χριστουγεννιάτικες μελωδίες με τα R&B και hip hop ηχοχρώματα. Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού υπογράφει ο ίδιος ο Αμερικανός rapper και τραγουδοποιός, Macklemore.

Ο 36χρονος καλλιτέχνης ασχολείται για πρώτη φορά με το χριστουγεννιάτικο πνεύμα και χωρίς να θέλει να προτείνει μία γλυκανάλατη δημιουργία, προτείνει το προσωπικό του ύφος και πρόκειται μάλιστα για κάτι που το προσπαθεί χρόνια. Σε πρόσφατες δηλώσεις του, ο Macklemore αναφέρει: “Κάθε χρόνο, κοντά στα Χριστούγεννα σκέφτομαι ‘Κάντο Ben’. Κάνε το τραγούδι. Μπορείς να γίνεις η νέα Mariah Carey. Έτσι, αυτή τη χρονιά είμαι”.

Είναι πράγματι ο Macklemore η νέα Mariah Carey; Αυτό θα το μάθουμε στις 18 Δεκεμβρίου, όταν ερμηνεύσει ζωντανά το “It’s Christmas Time” στην εκπομπή “The Ellen DeGeneres Show”. Αξίζει επίσης να σημειώσουμε πως το εν λόγω single κυκλοφόρησε έπειτα από τη συνεργασία του με τον Iro, στο τραγούδι “Shadow”, στο πλαίσιο του show “Songland”.

Macklemore feat. Dan Caplen – It’s Christmas Time

Back To Top