skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Macklemore feat. IRO – Shadow (from “Songland”)

Ο Macklemore και ο IRO μιλούν για τους φόβους που μας κρατούν πίσω στη ζωή μας, μέσα από το “Shadow” που παρουσίασαν στην εκπομπή “Songland”!

Τίτλος τραγουδιού“Shadow”

Καλλιτέχνης: Macklemore feat. Iro

Μουσική / Στίχοι: B. Haggerty, O. Rakib, C. Girelli, A. Kleinstub, E. Dean, R. Tedder, S. McAnally, A. DeRoberts, T. Dopps, T. Andrews

Εταιρεία: Bendo

Από το O.S.T.: “Songland”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 14 Αυγούστου 2019

Art-Cover:

Παρά το γεγονός ότι το τραγούδι, “Shadow”, ακούστηκε πριν λίγο καιρό στο Festival Lollapalooza, ο Macklemore σε συνεργασία με τον IRO το παρουσίασαν στην τηλεοπτική εκπομπή, “Songland”. Πρόκειται για μία μελωδική μπαλάντα, που είναι βασισμένη στον ήχο του πιάνου, με τη μουσική και τους στίχους της να φέρουν την υπογραφή των B. Haggerty, O. Rakib, C. Girelli, A. Kleinstub, E. Dean, R. Tedder, S. McAnally, A. DeRoberts και T. Dopps, T. Andrews. Παράλληλα αντιλαμβανόμαστε ότι το τραγούδι έχει μία κέλτικη ‘πινελιά’ λόγω του βιολιού που ακούμε σε αυτό.

Ο IRO μίλησε για τη συγκεκριμένη δημιουργία και ανέφερε πως το τραγούδι σχετίζεται με το να μην ζουν οι άνθρωποι τη ζωή τους στο έπακρο, εξαιτίας του φόβου που τους κρατάει πίσω. Πιο συγκεκριμένα, ανέφερε:

“Το ‘Shadow’ είναι ένα τραγούδι που μιλάει για το γεγονός ότι έχουμε παγιδευτεί στους φόβους μας. Για εμένα μία σκιά είναι κάτι σαν το ‘εγώ’ σου που πάντοτε σε ακολουθεί, αλλά ταυτόχρονα δεν μπορείς να επιστρέψεις στον φόβο και το ‘εγώ’ σου να σε σταματήσουν από αυτά που θέλεις. Πιστεύω ότι το τραγούδι ταιριάζει στον Macklemore γιατί τα ηχοχρώματα ταιριάζουν πραγματικά με αυτό που κάνει. Θα ήταν μία σουρεαλιστική, εκτός σώματος εμπειρία το να έχεις τον Macklemore να το κάνει αυτό.”

Macklemore feat. IRO - Shadow (from “Songland”)

Back To Top