skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Madonna & Maluma – Medellín

Επιτέλους! Η συνεργασία της χρονιάς μόλις κυκλοφόρησε! Ακούστε τη Madonna μαζί με τον Maluma στο “Medellín”!

Τίτλος τραγουδιού: «Medellín»

Καλλιτέχνης: Madonna & Maluma 

Μουσική / Στίχοι: Madonna Ciccone, Mirwais Ahmadzai, Maluma Londono, Barrera

Εταιρεία: Boy Toy/Live Nation Worldwide/Interscope Records

Από το L.P.: “Madame X”

Ημ/νία κυκλοφορίας L.P.: 14 Ιουνίου 2019

Art-Cover:

Η Madonna κυκλοφόρησε επιτέλους το πρώτο της single με τον κορυφαίο ερμηνευτή της reggaeton, Maluma. Το “Medellín” είναι το πρώτο τραγούδι της “βασίλισσας της pop” που προαναγγέλλει την κυκλοφορία του 14ου studio album της με τίτλο, “Madame X”. Εκτός από τον Maluma (το όνομα του οποίου εμφανίζεται σε δύο τραγούδια στο tracklist του album), στο δίσκο θα υπάρχουν και άλλες συνεργασίες με καλλιτέχνες όπως: ο Swae Lee των Rae Sremmurd, ο Quavo των Migos και η εκρηκτική βραζιλιάνα τραγουδίστρια Anitta.

Τόσο τους ισπανικούς όσο και τους αγγλικούς στίχους αλλά και τη μουσική του τραγουδιού υπογράφουν οι Mirwais Ahmadzaï (με τον οποίο η Madonna έχει συνεργαστεί ξανά στο παρελθόν για τα albums της “Music”, “American Life”, “Confessions on a Dance Floor”, “Celebration” κ.α.) και Édgar Barrera σε συνεργασία με τους δύο ερμηνευτές του. Ο τίτλος του τραγουδιού είναι παρμένος από το όνομα της πόλης που γεννήθηκε ο Maluma στην Κολομβία!

To “Madame X” ακολουθεί τo “Rebel Heart” του 2015 και θα αποτελείται από 15 συνολικά τραγούδια (στην deluxe edition) και η ημερομηνία κυκλοφορίας του έχει πλέον φιξαριστεί για τις 14 Ιουνίου!

Madonna & Maluma - Medellín

Back To Top