skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Ma$e feat. Diddy & DJ Khaled – Rap Rushmore

Μία θριαμβευτική συνεργασία ήρθε από τους Ma$e, Diddy και DJ Khaled, με τίτλο “Rap Rushmore”!

Τίτλος τραγουδιού: Ma$e feat. Diddy & DJ Khaled

Καλλιτέχνης“Rap Rushmore”

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 5 Δεκεμβρίου 2017

Art-Cover:

Ο Ma$e μας προτείνει συνεχώς νέα τραγούδια έπειτα από την ‘στροφή’ που πραγματοποίηση στο μουσικό ύφος του. Αυτή τη φορά ο Αμερικανός rapper, ετών 42, επέστρεψε στο μουσικό προσκήνιο με μία νέα συνεργασία που θα εξιτάρει κοινό και κριτές. Στο πλευρό του βρίσκονται ο rapper Diddy και o DJ Khaled που επιτυχώς αφήνουν το δικό τους στίγμα στο νέο δημιούργημα.

Ο λόγος, λοιπόν, γίνεται για το τραγούδι, “Rap Rushmore”. Όπως πολύ σωστά μπορείς να αντιληφθείς ακόμα και από τον τίτλο του τραγουδιού, αναφερόμαστε σε ένα καθαρό hip hop τραγούδι με τα φωνητικά και των τριών καλλιτεχνών να έχουν τον ‘πρώτο λόγο’. Όταν αναφερόμαστε στον Ma$e τα πράγματα είναι λίγο περίεργα. Ακόμα και ο συνεργάτης του Dipset ανέφερε σε συνέντευξή του στο The Breakfast Club: “Ποτέ μην βάλετε τον Ma$e στη ζωή μου” αναφερόμενος στο μεγαλείο του έργου του και στο γεγονός ότι μπροστά του δεν ‘πιάνει μία’.

Φαίνεται πως ήρθε η ώρα ο Mason Betha να επιστρέψει στην ενεργό δράση. Μάλιστα, η επόμενη δισκογραφική του δουλειά είναι στα σκαριά και αυτή φέρει ως τίτλο, “Now We Even”. Η πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας του τέταρτο κατά σειρά ολοκληρωμένου δίσκου του αναμένεται για το 2018. Η τελευταία δισκογραφική δουλειά του Ma$e χρονολογείται πίσω στο 2004 και δεν είναι άλλη από το album, “Welcome Back”, ένας δίσκος που κυκλοφόρησε έπειτα από μία πενταετή αποχή. Το συνηθίζει, λοιπόν, αυτό ο Αμερικανός rapper και κάθε φορά το αποτέλεσμα είναι διαφορετικό. Αναμένουμε λοιπόν…

Ma$e feat. Diddy & DJ Khaled - Rap Rushmore

Back To Top