skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Major Lazer feat. Alessia Cara – Hell and High Water

Η Alessia Cara συμμετέχει στο νέο single των Major Lazer, “Hell and High Water”!

Τίτλος τραγουδιού“Hell and High Water”

Καλλιτέχνης: Major Lazer feat. Alessia Cara

Μουσική / Στίχοι: Will Grands, Alvaro, Mickey Karbal, Jr. Blender, Diplo, Alessia Cara

Εταιρεία: Mad Decent

Από το LP: “Music Is the Weapon”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 23 Οκτωβρίου 2020

Art-Cover:

Στις 23 Οκτωβρίου οι Major Lazer κυκλοφόρησαν την τέταρτη, ολοκληρωμένη, δισκογραφική τους δουλειά, με τίτλο “Music Is the Weapon”. Ήδη από το 2015 το επιτυχημένο συγκρότημα είχε κάνει νύξεις για την επικείμενη τότε κυκλοφορία, παρουσιάζοντας στο κοινό μελλοντικές του συνεργασίες. Μέσω της Mad Decent τελικά το φως της δημοσιότητας είδαν δώδεκα, φρέσκες δημιουργίες, στις οποίες συμμετέχουν σημαντικά και πασίγνωστα ονόματα της διεθνούς, μουσικής σκηνής.

Ένα από αυτά είναι η Alessia Cara. Η Καναδή τραγουδίστρια συμβάλλει στα φωνητικά του τραγουδιού “Hell and High Water”, το οποίο με τη σειρά του αποτελεί μία ρυθμική, electro-pop και tropical δημιουργία. Στη μουσική και τους στίχους του κατά τα άλλα mid-tempo anthem συναντάμε τους Will Grands, Alvaro, Mickey Karbal, Jr. Blender, Diplo, καθώς και την ίδια την Cara.

Το “Hell and High Water” κυκλοφόρησε ως ένα promotional single, έπειτα από τα επίσημα singles του album “Can’t Take It from Me”, “Que Calor”, “Trigger”, “Rave de Favela”, “Lay Your Head On Me”, “Oh My Gawd” και “QueLoQue”.

Major Lazer feat. Alessia Cara - Hell and High Water

Back To Top