skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Måneskin & Iggy Pop – I WANNA BE YOUR SLAVE

Οι Måneskin κυκλοφορούν τη νέα version του “I WANNA BE YOUR SLAVE” σε συνεργασία με τον Iggy Pop

Τίτλος τραγουδιού“I WANNA BE YOUR SLAVE”

Καλλιτέχνης: Måneskin & Iggy Pop

Μουσική / Στίχοι: Damiano David, Victoria De Angelis, Thomas Raggi, Ethan Torchio

Εταιρεία: RCA

Από το LP: “Teatro d’ira: Vol. 1”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 6 Αυγούστου 2021

Art-Cover:

Οι Måneskin κυκλοφόρησαν πρόσφατα μια ανάρτηση στην επίσημη σελίδα τους στο Twitter ανακοινώνοντας μια ολοκαίνουργια συνεργασία με τον Iggy Pop για το επιτυχημένο single τους, “I Wanna Be Your Slave”.

To ιταλικό rock συγκρότημα που κέρδισε την φετινή Eurovision με το τραγούδι «Zitti e Buoni», είδε το όνομά του να εκτοξεύεται στα charts όλου του πλανήτη τόσο με το τραγούδι αυτό όσο και με το “IWBYS” και το cover του “Beggin'” που κατέκτησαν ακόμα και την πλατφόρμα του TikTok κάνοντάς τους το “next big thing” της Ιταλίας. Η επιτυχία των Måneskin αυξήθηκε καθώς το συγκρότημα κυκλοφόρησε το δεύτερο studio album του, “Teatro d’ira: Vol. I” στις 19 Μαρτίου 2021, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται τόσο το “Zitti e Buoni” όσο και το “I Wanna Be Your Slave”. Το τελευταίο κατάφερε να φτάσει στις δέκα πρώτες θέσεις στα Ευρωπαϊκά charts, καθώς και να γίνει viral στα charts του Spotify.

Οι Måneskin θεωρούνται πλέον ως ένα από τα συγκροτήματα που αντιπροσωπεύουν τη νέα γενιά της rock μουσικής και έχουν επαινεθεί από πολλά rock icons, συμπεριλαμβανομένου του Iggy Pop. Πριν από λίγες ημέρες, ένα video που κοινοποιήθηκε στην επίσημη σελίδα των Måneskin στο Twitter, αποκάλυψε μια συνομιλία μεταξύ των μελών του συγκροτήματος

και του Iggy Pop, καθώς το συγκρότημα συμβουλεύει τους θαυμαστές του να έχουν το νου τους για μια νέα ανακοίνωση. Η λιτή δήλωση του συγκροτήματος έχει ως εξής: «Έχετε το νου σας. Σύντομα Iggy Pop”.

Η ολοκαίνουργια version του τραγουδιού τους, “I Wanna Be Your Slave” σε συνεργασία με τον Iggy Pop είναι γεγονός και είναι διαθέσιμη μέσα από κάθε πλατφόρμα download και streaming.

Διαβάστε Ξανά

Read Again

Måneskin & Iggy Pop - I WANNA BE YOUR SLAVE

Måneskin & Iggy Pop

Back To Top