skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Måneskin & Tom Morello – GOSSIP

Οι Måneskin κυκλοφορούν την πολυαναμενόμενη συνεργασία τους με τον Tom Morello με τίτλο “GOSSIP”

Τίτλος τραγουδιού: “GOSSIP

Καλλιτέχνης: Måneskin & Tom Morello

Μουσική / Στίχοι: Damiano David, Victoria De Angelis, Ethan Torchio, Thomas Raggi, Madison Love, Joe Janiak

Εταιρεία: Epic Records/Sony Music

Από το LP: “RUSH!”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 12 Iανουαρίου 2023

Art-Cover:

Οι Måneskin το είχαν ανακοινώσει, και τώρα είναι επιτέλους εδώ: μια συνεργασία-έκπληξη με τον Tom Morello. Ο καινοτόμος ήρωας της κιθάρας συμμετέχει στο νέο single της ιταλικής rock μπάντας “Gossip”, που βρίσκεται στην κορυφή των charts, από το επερχόμενο τρίτο album τους, “RUSH!”. Το τραγούδι είναι μια περίεργη, αισιόδοξη garage-rock δημιουργία που απέχει πολύ από την πολιτικά φορτισμένη οργή των Rage Against the Machine ή την ψυχική αγωνία των Audioslave, αλλά είναι ωραίο να ακούς την “πύρινη” δύναμη του Morello να παίζει σε ένα τόσο διαφορετικό πλαίσιο.

«Το τραγούδι προήλθε από ένα riff που είχε γράψει ο Thomas [Raggi, κιθάρα] πριν από λίγο καιρό και το οποίο κρατούσαμε για πολύ καιρό και συνεχίζαμε να αναπτύσσουμε», σχολίασε η μπασίστρια του συγκροτήματος Victoria De Angelis. «Στη συνέχεια, το είδωλο Tom Morello ενώθηκε μαζί μας και έφερε κάτι επιπλέον στην κλασική ευθυμία του uptempo των Måneskin».

Ο Raggi πρόσθεσε: “Ο Τom είναι ένας από τους σπουδαιότερους μουσικούς που πάντα άκουγα και μάθαινα. Το να παίξω μαζί του είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα. Είναι ένα τεράστιο δώρο και ένα προσωπικό highlight…”

Το “RUSH!” αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 30 Ιανουαρίου.

Διαβάστε Ξανά

Read Again

Måneskin & Tom Morello - GOSSIP

Back To Top