skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Måns Zelmerlöw & Petra Mede – Love Love Peace Peace

Τελικά ποια είναι τα “συστατικά” ενός επιτυχημένου τραγουδιού για τη Eurovision;

Τίτλος τραγουδιού: “Love Love Peace Peace

ΚαλλιτέχνηςMåns Zelmerlöw & Petra Mede

Μουσική / Στίχοι:  Fredrik Kempe/Edward af Sillén/Daniel Rehn

Από το album: –

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 5 Μαΐου 2017

Art-Cover:

Σε λίγες ημέρες, όλα θα είναι έτοιμα για να ξεκινήσει ο πανευρωπαϊκός, και όχι μόνο, διαγωνισμός της Eurovision. Η λαμπερή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί φέτος στο Κίεβο της Ουκρανίας.

Για να μας γλυκάνουν την αναμονή, κατά τη διάρκεια της περσινής ψηφοφορίας, οι οικοδεσπότες της διοργάνωσης στη Σουηδία, ο νικητής του διαγωνισμού του 2015 Måns Zelmerlöw και η Petra Mede, στο τέλος της βραδιάς μας χάρισαν ένα τραγούδι για τις ανάγκες του θεσμού. Ο τίτλος του είναι “Love Love Peace Peace”, το οποίο παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στις 14 Μαΐου του 2016 στον τελικό της Eurovision.

To “Love Love Peace Peace” περιέχει ένα αρκετά μεγάλο intro, στο οποίο οι οικοδεσπότες εκείνης της βραδιάς , περιγράφουν τα “συστατικά” ενός επιτυχημένου τραγουδιού για τη Eurovision. Το εν λόγω τραγούδι έχει αρκετές αναφορές σε παλαιότερα τραγούδια του διαγωνισμού στους στίχους. Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του “Love Love Peace Peace” στον περσινό τελικό, guest εμφάνιση έκαναν οι νικητές Lordi (Φινλανδία 2006) και Alexander Rybak (Νορβηγία 2009).

Οι στίχοι του τραγουδιού είναι δημιούργημα συνεργασίας των Fredrik Kempe, Edward af Sillén και Daniel Rehn. Η studio version του “Love Love Peace Peace” έκανε πρεμιέρα στις 5 Μαΐου και είναι διαθέσιμο σε όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα και streaming εφαρμογές.

Måns Zelmerlöw & Petra Mede - Love Love Peace Peace

Måns Zelmerlöw and Petra Mede - Love Love Peace Peace [Eurovision Performance]

Back To Top