skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Mario Biondi & Il Volo – Crederò

Ο Mario Biondi και οι Il Volo ενώνουν τις δυνάμεις τους στο εκπληκτικό τραγούδι τους “Crederò”!

Τίτλος τραγουδιού: “Crederò”

Καλλιτέχνης: Mario Biondi & Il Volo

Μουσική/Στίχοι: Gianni Bella, Giuseppe Fulcheri, Serena Cartamantiglia

Εταιρεία: Beyond Srl/The Orchard Enterprises

Από το LP: “Dare”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 28 Ιανουαρίου 2021

Art-Cover:

O μεγάλος Ιταλός τροβαδούρος Mario Biondi, γιόρτασε πριν από λίγο καιρό τα 50α του γενέθλια και παράλληλα κυκλοφόρησε ένα ολοκαίνουριο album που έχει τίτλο “DARE”.

Μέσα στο album αυτό συναντάμε και αρκετές συνεργασίες του με καλλιτέχνες όπως: Dodi Battaglia, Chuck Rolando, Annalisa Minetti, Enzo Avitabile, Sarah Jane Morris, Jeff Cascaro, Alain Clarke, το βρετανικό συγκρότημα Incognito και η Γερμανίδα μουσικός Olivia Trummer. H συνεργασία όμως που “βγάζει μάτι” από την πρώτη κιόλας ανάγνωση του tracklist είναι εκείνη με το Ιταλικό συγκρότημα των Il Volo.

Η συνεργασία τους φέρει τον τίτλο “Crederò” και είναι ένα ρυθμικό pop-soul τραγούδι γεμάτο πάθος που συνδυάζει τις δυνατές φωνητικές ερμηνείες των τριών νεαρών τενόρων με την βαθιά φωνή του Biondi. Τους στίχους και τη μουσική του τραγουδιού υπογράφουν οι Giuseppe Fulcheri, Serena Cartamantiglia και ο γνωστός στιχουργός, τραγουδοποιός και τραγουδιστής Gianni Bella.

To album “Dare” του Mario Biondi μας έχει χρίσει ήδη επιτυχίες όπως: “Paradise”, “Cantaloupe Island” και “Mesmerizing Eyes” και όπως όλα δείχνουν η λίστα αυτή θα εμπλουτιστεί με ακόμα περισσότερα hits!

Mario Biondi & Il Volo - Crederò

Back To Top