skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Mario Frangoulis & Gigi D’Alessio – La Soluzione (Itallian Version)

Ακούστε το ντουέτο του Μάριου Φραγκούλη με τον Ιταλό τραγουδιστή Gigi D’Alessio, “La Soluzione” στην Ιταλόφωνη version του!

Τίτλος τραγουδιού: “La Soluzione (Itallian Version)”

Καλλιτέχνης: Μάριος Φραγκούλης & Gigi D’Alessio

Μουσική/Στίχοι: Σπύρος Μεταξάς, Μάριαν Γεωργίου, Francesco Boccia, Βίκυ Γεροθόδωρου

Εταιρεία: ARK Productions

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 1 Μαΐου 2020

Art-Cover:

Μια Ελληνοϊταλική καλλιτεχνική συνεργασία, με πρωτοβουλία του σημαντικού διεθνούς Έλληνα τενόρου Μάριου Φραγκούλη και του θρυλικού Ιταλού σταρ Gigi D’Alessio, έκανε την εμφάνισή της πριν από λίγο καιρό. Το “Μη Λυγίσεις Ποτέ: La Soluzione” είναι μια δυνατή συνεργασία των δύο καλλιτεχνών και ταυτόχρονα μια ενέργεια που έχει στόχο να προσφέρει στήριξη και αισιοδοξία.

Η σύμπραξη του Μάριου Φραγκούλη και του Gigi D’ Alessio στέλνει ένα ηχηρό μήνυμα ελπίδας και αλληλεγγύης. Με στίχους που αναπτερώνουν το ηθικό μας και δίνουν κουράγιο, που μας θυμίζουν να κοιτάμε ψηλά και να στηρίζουμε ο ένας τον άλλον. Κανείς δεν είναι μόνος του, κανείς δεν πρέπει να σταματάει να ελπίζει, ούτε να λυγίζει, η λύση είναι αυτή: να μην το βάζεις κάτω!

Οι δύο καλλιτέχνες, τρέφοντας αμοιβαίο θαυμασμό, σε μια δύσκολη εποχή γεμάτη εντάσεις, αποφάσισαν να τραγουδήσουν μαζί ένα τραγούδι που θα ενώσει τους λαούς των δύο χωρών αλλά και όλο τον κόσμο, εμψυχώνοντας όμως ιδιαίτερα την γειτονική χώρα, Ιταλία, που βάλλεται περισσότερο από άλλες.

Τη μουσική για το τραγούδι έγραψαν ο Σπύρος Μεταξάς και η Μάριαν Γεωργίου ενώ τους στίχους υπογράφουν ο Francesco Boccia και η Βίκυ Γεροθόδωρου στην ελληνική απόδοση.

Ο Μάριος Φραγκούλης και ο Gigi D’Alessio μπήκαν ο καθένας στο στούντιο, στον δικό τους χώρο, και το αποτέλεσμα είναι ένα μοναδικό ντουέτο με τίτλο «Μη Λυγίσεις Ποτέ: La Soluzione» και την ευχή να στηρίξει όλο τον κόσμο.

Η τέχνη πάντα προσφέρει παρηγοριά και συντροφιά και οι δύο αναγνωρισμένοι καλλιτέχνες είναι εδώ, αυτή την περίοδο, σε μια έμπρακτη προσφορά της τέχνης τους προς την ανθρωπότητα. Απολαύστε τη σύμπραξη αυτή και μοιραστείτε την με όλους σας τους φίλους.

Το “La Soluzione” κυκλοφορεί πλέον και στην ιταλόφωνη εκδοχή του σε στίχους που υπογράφει ο Francesco Boccia, ένας από τους συνθέτες της μεγάλης διεθνούς επιτυχίας “Grande Amore” με την οποία, οι Il Volo κατέκτησαν τόσο το Festival του San Remo το 2015 αλλά και την 3η θέση στο Διαγωνισμό της Eurovision την ίδια χρονιά.

Δ.Τ.

Mario Frangoulis & Gigi D'Alessio - La Soluzione (Itallian Version)

Back To Top