skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Mark Morton feat. Chester Bennington – Cross Off

Ο Mark Morton των Lamb of God, παρουσιάζει επιτέλους την πολυ-αναμενόμενη συνεργασία του με τον εκλιπών τραγουδιστή των Linkin Park, Chester Bennington, “Cross Off”!

Τίτλος τραγουδιού“Cross Off”

Καλλιτέχνης: Mark Morton feat. Chester Bennington

Μουσική : Mark Morton, Chester Bennington, Josh Wilbur, Jake Oni

Εταιρεία: Spinefarm/WPP

Από το LP: “Anesthetic”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 1 Μαρτίου 2019

Art-Cover:

Ο κιθαρίστας των Lamb of God, Mark Morton, αναμένεται να κυκλοφορήσει τη νέα του solo δισκογραφική δουλειά με τίτλο “Anesthetic”, στην οποία θα δούμε και τις συμμετοχές άλλων μεγάλων καλλιτεχνών, συμπεριλαμβανομένου του Randy Blythe από το συγκρότημα του και της Alissa White-Gluz των Arch Enemy, στο πρώτο single του “The Truth Is Dead”. Επίσης θα δούμε κι άλλες ενδιαφέρουσες συνεργασίες με τους Mark Lanegan, Chuck Billy των Testament κ.α. Μουσικά, ο Morton ερμηνεύει όλες τις κιθάρες, μαζί με τους Roy Mayorga (Stone Sour), David Ellefson (Megadeth), Ray Luzier (Korn), Paulo Gregoletto και Alex Bent (Trivium), Mike Inez (Alice in Chains) ), Jean-Paul Gaster (Clutch), Steve Gorman και Marc Ford (Black Crowes) που συμβάλλουν με τη σειρά τους στη μουσική.

Το πιο καλαίσθητο προφίλ και το πιο γεμάτο από τραγούδια στο LP, ωστόσο, πρέπει να είναι η εμφάνιση του εκλιπών τραγουδιστή των Linkin Park, Chester Bennington στο τραγούδι που ανοίγει το album και έχει τίτλο “Cross Off”. Η συνεργασία αυτή, αναμένεται από τους fans αμφότερων των μουσικών από τότε που ο Morton το διαφήμισε για πρώτη φορά τον Απρίλιο του 2017, κάνοντας tweeting μια εικόνα του με τον Bennington. Το τραγούδι είναι πλέον διαθέσιμο από κάθε γνωστή streaming και download πλατφόρμα και είναι το επόμενο επίσημο single του album.

“Ήμουν πραγματικά εντυπωσιασμένος το επίπεδο του, στο σημείο της καριέρας στο οποίο βρισκόταν, κάποιος του αναστήματος και της προσωπικότητάς του, να έχει αυτό το επίπεδο ταπεινότητας και δέσμευσης για να έρθει εκεί και να το μεταχειριστεί όπως θα έκανε και με ένα τραγούδι των Linkin Park ή δικό του τραγούδι ή οποιουδήποτε άλλου», δήλωσε πρόσφατα ο Morton σε συνέντευξη του για τη συνεργασία του με τον Bennington. “Αφού βγήκε το τραγούδι, πήραμε μια ανάσα και αρχίσαμε να μιλάμε για πιο προσωπικά πράγματα – σκατά της πραγματικής ζωής. Και ναι … με εξέπληξε ακόμα περισσότερο”. Το “Anesthetic” αναμένεται να κυκλοφορήσει την 1η Μαρτίου.

Mark Morton feat. Chester Bennington - Cross Off

Back To Top