skip to Main Content

Νέα Συνεργασία & Music Video | Martin Garrix & John Martin – Higher Ground

Martin Garrix και John Martin, ξανά μαζί στο ολοκαίνουριο τραγούδι τους “Higher Ground”!

Τίτλος τραγουδιού: “Higher Ground”

Καλλιτέχνης: Martin Garrix & John Martin

Μουσική / Στίχοι: VCATION, Michel Zitron, Martin Garrix, Albin Nedler, BONN, John Martin

Εταιρεία: STMPD Records/Epic/Sony

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 14 Μαΐου 2020

Art-Cover:

Πρόσφατα σε ένα Q&A στο Instagram, ο Martin Garrix δήλωσε στους θαυμαστές του ότι ένα νέο “single-reunion με τον John Martin θα έκανε πρεμιέρα τον Απρίλιο, και πως προοριζόταν κυρίως για την μέχρι τότε αναμενόμενη εμφάνισή του στο φεστιβάλ Tomorrowland.

Λόγω των περιορισμών για την πανδημία του COVID-19, το υπόλοιπο της περιοδείας του Garrix έχει αναβληθεί, αναγκάζοντάς τον να παραμείνει απομονωμένος, κάτι που κάνει με άνεση στο σπίτι του στην Ολλανδία, μαζί με την οικογένειά του. Ο Garrix, όπως και άλλοι καλλιτέχνες , πραγματοποίησε μια ζωντανή συναυλία από το σπίτι του όπου έπαιξε το τραγούδι κάνοντας τους fans του να αδημονούν για την επίσημη κυκλοφορία του.

Η στιγμή αυτή έφτασε και το “Higher Ground” με τα φωνητικά από τον John Martin είναι εδώ. Πρόκειται για μια κλασική “Garrix δημιουργία” που θα ξεσηκώσει τους πάντες. Το τραγούδι προγραμματίστηκε να κυκλοφορήσει στις 14 Μαΐου, τα 24α γενέθλια του Garrix, ως ένα μικρό “δωράκι” για τους fans του.

Έχει επίσης υπαινίσσει ότι το remix του «Κάποιος που αγαπήσατε » του Lewis Capaldi δεν θα κυκλοφορήσει επίσημα, αλλά θα παραμείνει διαθέσιμο για ένα μελλοντικό σετ. Ακούστε το “Higher Ground” παρακάτω.

Martin Garrix & John Martin - Higher Ground

Back To Top