skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Masked Wolf & Bebe Rexha – It’s You, Not Me (Sabotage)

Ο Masked Wolf κι η Bebe Rexha παρουσιάζουν το εκρηκτικό single τους “It’s You, Not Me (Sabotage)”!

Τίτλος τραγουδιού“It’s You, Not Me (Sabotage)

Καλλιτέχνης: Masked Wolf & Bebe Rexha

Μουσική / Στίχοι: Bebe Rexha, Masked Wolf, Greg Kurstin, Jon Hume, Michael Matosic, Michael Tighe

Εταιρεία: Elektra Records

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 19 Νοεμβρίου 2021

Art-Cover:

Ο Ελληνο-αυστραλός rapper, Masked Wolf, απασχολεί ξανά τα μουσικά δρώμενα με μία φρέσκια κι ενδιαφέρουσα συνεργασία. Αυτή ακούει στο όνομα της Bebe Rexha και το τραγούδι για το οποίο ένωσαν τις δυνάμεις τους οι δύο καλλιτέχνες είναι το “It’s You, Not Me (Sabotage)”. Το τραγούδι αποτελεί μία άκρως δυναμική και συναισθηματικά φορτισμένη μπαλάντα, με τα pop και τα hip hop στοιχεία να εναρμονίζονται πλήρως δημιουργώντας ένα επερχόμενο hit single.

Στη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού συναντάμε τους Bebe Rexha, Masked Wolf, Greg Kurstin, Jon Hume, Michael Matosic και Michael Tighe, ενώ μαζί με το τραγούδι απολαύσαμε κι ένα εξίσου εκρηκτικό lyric video. Αξίζει να αναφέρουμε πως το αποτέλεσμα αφορά σε μία νέα version του “Sabotage” της Rexha, που για πρώτη φορά ακούσαμε στις 16 Απριλίου της χρονιάς που διανύουμε.

Η original version περιλαμβάνεται στο δεύτερο studio album της Αμερικανίδας τραγουδίστριας, “Better Mistakes”, και μάλιστα κατάφερε να φτάσει ως τη θέση Νο.19 των Hot Single charts της Νέας Ζηλανδίας.

Masked Wolf & Bebe Rexha - It's You, Not Me (Sabotage)

Back To Top