skip to Main Content

Νέα Συνεργασία | Masked Wolf & Bring Me The Horizon – Fallout

Ο Ελληνο-Αυστραλός rapper, Masked Wolf, συνεργάζεται με τους Bring Me The Horizon και συστήνουν το single “Fallout”!

Τίτλος τραγουδιού: “Fallout”

Καλλιτέχνης: Masked Wolf & Bring Me The Horizon

Μουσική/Στίχοι: Harry Michael, HVDES, Jordan Fish, Oliver Skyes, Tyron Hapi

Εταιρεία: Elektra Records

Από το LP: Digital Single

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 31 Μαρτίου 2022

Art-Cover:

Το πρώτο του single για το 2022 κυκλοφόρησε ο Ελληνο-Αυστραλός rapper, Masked Wold, στις 31 Μαρτίου μέσω της Elektra Records. Για χάρη του, ο επιτυχημένος καλλιτέχνος ένωσε τις δυνάμεις του με το βρετανικό, alternative metal συγκρότημα, Bring Me The Horizon, και παρουσίασαν το τραγούδι “Fallout”. Πρόκειται για μία ευρηματική δημιουργία, βασισμένη στα στυλ και των δύο ονομάτων. Πέρα των hip hop αναφορών, λοιπόν, θα ακούσουμε έναν συνδυασμό κι από alternative metal και pop rock στοιχείων. Τη μουσική και τους στίχους του τραγουδιού υπογράφουν οι Harry Michael, HVDES, Jordan Fish, Oliver Skyes και Tyron Hapi.

Αξίζει να αναφέρουμε πως για τους Bring Me The Horizon είναι η τρίτη συνεργασία τους τους τελευταίους μήνες, μετά την σύμπραξή τους με τον Ed Sheeran στο “Bad Habits” και τον Machine Gun Kelly στο “maybe”.

Ο Masked Wolf αναφέρει για τη συνεργασία: “Δεν έχω κάνει μια συνεργασία που να φαίνεται σκοτεινή. Πάντα ένιωθα ότι η επωνυμία μου είχε αυτή την άκρη του σκοταδιού και περίμενα την κατάλληλη ευκαιρία να έρθει. Όταν άκουσα το ‘Fallout’, με άρπαξε αμέσως. Ο τρόπος που ένιωθα ότι έπρεπε να είμαι στα ερείπια, αλλά θα μπορούσαν να με βγάλουν έξω, αυτή είναι η αίσθηση που μου έδωσε”.

Masked Wolf & Bring Me The Horizon - Fallout

Back To Top